Anonim

Mobilt Otohime-spolvattenljud

En av de intressanta och konstiga sakerna jag såg i One Piece var sjöjungfrurna och sjöjungfrurna i Fishman Island Arc. Men en av de största förvirringarna jag har är förhållandet mellan Shirahoshi och Otohime. Jag vet inte hur Shirahoshi kan vara en riktig dotter till Otohime. Otohime har en så liten kropp och Shirahoshi är enorm även i babystadiet. Någon som har några idéer?

3
  • Cuteness har ingen logik, den är enkel
  • Hon är en sjöjungfru. Vem vet till och med hur sjöjungfrun reproducerar? Kanske lägger de ägg?
  • Det är en anime, förvänta dig inte att fysikens eller biologins lagar är vettiga här.

Jag hittade detta i SBS Vol. 10

D: När Arlong-killarna och de andra fiskarna föder, lägger de ägg som fisk?

O: BZZZT. Fiskare är fortfarande däggdjur, så de föder som människor gör. Det finns naturligtvis också fiskkvinnor.

Från detta kan vi bekräfta det Shirahoshi föddes inte från ägg. Fishmen och Fishwomen är däggdjur.

Om Shirahoshi inte föddes från ägg är den mest logiska förklaringen bakom hennes födelse att hon antagligen föddes liten och hade en massiv tillväxt. Att växa till en massiv tillväxt är inte omöjligt eftersom hon har kungligt blod och hennes far Neptun är trots allt en jätte stor herre.

Så svaret på din fråga är ja. Otohime är Shirahoshi mor även med skillnader i storlek.

2
  • Vad som stör mig är hur enorm storlek Neptunus och normal storlek Otohime älskade varandra. Det är otänkbart. -_-
  • Att läsa din kommentar får mig att tänka på meme som skulle visa något liknande de 2, och sedan visar en liten hamster som äter en banan. Jag skulle fortfarande säga att det verkligen verkar konstigt. Återigen minns jag fiskaren och minns att naturen hittar ett sätt.

Jag kommer inte ihåg var jag såg detta, förmodligen i någon SBS eller databook, men det finns två separata arter av fisk-mänskliga hybrider. En av dem är fiskarna / fiskkvinnorna, som är de som går på humanoida ben som Arlong. Den andra arten är merpeople (sjöjungfrur och mermen), vilka är de som behöver bubblor för att röra sig när de inte är i vattnet, som Caimie och Shirahoshi.

Så Oda sa att FISKAR är däggdjur, men han sa inget om folk. Betydelse Shirahoshi kunde ha fötts från ett ägg, och vissa verkliga fiskar befruktar till och med ägg externt så kanske Neptun inte ens behövde kopulera med Otohime.