Anonim

Martina Hirschmeier: LONDON (SchlaumeierTV.de)

I kapitel 420 kallade Kakashi hundens mur (Doton: Dory heki).

Det ser ut som en vanlig jordelementvägg, förutom att den har bulldoggskulpturer på sig.
Det är redan känt att Kakashi var väl förtrogen med jordelementet.

Så varför kallade han den här muren?

Låt oss se vad Kakashi försökte göra. Först och främst kallade han väggen Bakom Smärta. Så hans avsikt var inte att göra ett hinder för att skydda sig själv, utan snarare att begränsa Pains rörelse, förmodligen att göra det svårare för honom att undvika Kakashis attacker. Strax efter det försöker han slå Pain med Raikiri, men på grund av Rinnegan missar han och träffar väggen istället. Observera att smärta redan är tryckt mot väggen, så att han inte kan komma undan.

Så i princip har han bara två sätt att flytta till vänster: framåt, från där Kakashi attackerar, eller uppåt, försöker hoppa över muren. Med tanke på detta skulle jag anta att hundhuvudena är där för att hindra fienden från att göra det, och eventuellt fånga och hålla honom vid väggen om han är tillräckligt hänsynslös.

Observera att det inte är den enda tekniken som kombinerar jordelementet och Kakashis hundar. Han använder också Kuchiyose: Doton: Tsuiga no Jutsu (bokstavligen "Summoning: Earth Release: Tracking Fang") i sin kamp mot Zabuza. I denna teknik reser hundarna under jorden, spårar deras mål och angriper det sedan med sina huggtänder att hålla det stilla och låta Kakashi slå det med Raikiri.

Så ja, jag tror att väggen hade ungefär samma syfte.

3
  • Om det du säger är sant, vad försökte han åstadkomma när han kallade det mot sju svärdsmän i dimman (vid de tidiga episoderna av fjärde kriget).
  • @Hashirama, var var det exakt? Mitt svar är snarare ett antagande baserat på Kakashis handlingar; väggen kan lika gärna se ut så här för den är bara cool;)
  • @Hashirama, förresten, väggen som han använder i kapitel 608 ser annorlunda ut än den i kapitel 420 (det finns ingen hund med den öppna munnen)