Anonim

姉 に 肩 も み | Axelmassage på min syster

I avsnitt 61, när striden pågår mellan Edward och Pride, stör Kimblee Pride. Edward använder detta ögonblick för att attackera Pride genom att komma in i hans sinne (eller kropp kanske). Men när detta inträffar är dialogen mellan Pride to Edward den här:

han förvandlade sig till en filosof för att infiltrera mig?

Vad betyder detta och hur det är möjligt eftersom Edward inte har en filosofs sten (inte säker på om han kan göra det med en filosofs sten)?

3
  • När Edward skadas efter striden med Kimbley före gruvorna tidigare i berättelsen förvandlas han till en filosofs sten för att försegla sitt sår. Eftersom människor är ingenting annat än energi (filosofernas stenar består av mänskliga själar) använder han alkemi för att förvandla sig till energi för att nå Prides själ. Det skulle vara min förklaring
  • @Raildex i avsnittet som du nämnde förvandlade Edward sig inte till en filosof, det var bara ett uttryck så att han kunde bära smärtan, han använde sin medicinska alkemi för att försegla sitt sår.
  • dimwittedanimal gav det bästa svaret. När Darius och Heinkel håller Edward stilla (och tar bort röret i bröstet) konstaterar Edward att "det här tar några år från mitt liv": han är medveten om att han utför medicinsk alkemi och använder sin själ som ett batteri / utbytes-för- delar som hjälper honom att reparera sin kropp. Medicinsk alkemi verkar bryta mot termodynamikens lagar mindre än andra former av alkemi (dvs. massa och själar följer motsvarande utbyte, men energi är gratis, förutom vid reparation av organ). Verkar i mänsklig transmutation och medicinsk alkemi, hela är verkligen större än summan av delarna.

Du måste komma ihåg att filosofens stenar bara är människors själar.

Jag har inte sett avsnittet på ett tag, men jag är ganska säker på att Edward förklarar det som att han använder en del av sin egen själ / livskraft för att generera en filosof.

Redigera: hittade detta på wiki

Bryter sig loss från sina band, tar Edward tag i Prides huvud och förvandlar sig än en gång till en ensam Philosopher's Stone och tvingar sig in i Homunculus psyke.

Edward var en av fem som offrades för att öppna porten för gud. Detta kan innebära att de har fått mer kunskap sedan de har offrat så många i Amestris för att skapa en filosof för sten.

Första gången han öppnade porten var under Human Transmutation för att återuppliva sin mor. På grund av vad han offrade; han fick förmågan att utföra alkemi utan transmutationscirklar. När han slår ihop händerna bildar han en cirkel.

Jag tror att han fick mer kunskap / förmåga gentemot alkemi för att öppna porten till Gud. Även när människor har öppnat porten och använder alkemi utan transmutationscirklar, gör de det utan att inse att de inte behövde en cirkel förrän efter att de utfört sin alkemi.

Detta kan förklara att Edward förvandlas till en sten från den nya kunskap han fått. Fader kunde förvandla människor till filosofens stenar genom att bara nå ut mot människor, dra i deras själar och skaffa det i hans handflata.