Anonim

Hur får jag delande ögon

Det är klart nu Rinnegan har den mest kraftfulla dojutsu av de tre dojutsu (inte inklusive Tenseigan här).

Det är få händelser där vi fick såga Rinne Sharingan i aktion. Så, var sätter det kraften i Rinne-Sharingan?

Den aktuella effektnivån anges som sådan:

Sharingan 1st

Var gör Rinne Sharingan lögn?

6
  • Jag är ganska säker på att Sasuke inte har en Rinne-Sharingan. Han har en Rinnegan. Och om effektnivåjämförelsen, kan du ange källan varifrån du fick den?
  • @ EroS nnin se mina ändringar angående Sasuke Rinne-Sharingan. Även när det gäller effektnivån skulle jag säga att Naruto-mangan är källan eftersom det inte nämns någon effektnivå i databoken. Jag tror att effektnivån jag nämnde ovan är ganska rakt framåt. Jag undrar om det finns någon kanonkälla som inte håller med den.
  • Detaljerna är inte korrekta. Kontrollera listan över Rinne-Sharingan-användare. Du kommer inte hitta Sasuke där eftersom han är en Rinnegan-användare. När det gäller jämförelsen av dojutsu, är den baserat på åsikter eftersom det inte finns någon officiell källa som stöder den jämförelsen
  • @ EroS nnin Ja, du har rätt. Rinnegan med tomoe och Sharingan-krafter = fortfarande bara en Rinnegan. Rinne-Sharinagn är en Kekei Mora och Rinnegan är en Kekei Genkai och Sasuke har en Kekei Genkai. Nu väcker det en ny fråga. Vad är skillnaden mellan Kaguyas Rinne-Sharingan och Sasuke's Rinnegan med Tomoe?
  • Sage of Six Paths sa att Rinne Sharingan var den ursprungliga Dojutsu som både Sharingan och Rinnegan härstammade från. Från detta kan vi anta att det har båda sina krafter. Med tanke på att Madara var tvungen att väcka det innan han kastade Infinite Tsukyomi, skulle jag säga att det är kraftfullare än ens Rinnegan i båda ögonen.

På grund av den oändliga Tsukuyomi borde den ligga före allt utom Rinnegan. Det borde också vara ovanför dem men Kaguya visade inte tillräckligt av det för att vara 100% säker.

Obs: Jag skulle inte nödvändigtvis lägga Sharingan ovanför Byakugan, särskilt de ofullständiga versionerna.

1
  • 1 Måste +1 kommentera om Sharingan och Byakugan eftersom byakugans krafter skiljer sig väldigt mycket från Sharingans första krafter. De verkar ganska jämna åtminstone på den nivån.