Anonim

TaylorMade Hi-Toe Wedge Review

Under händelserna i Selector Infected Wixoss, avslöjas det att när en väljare tappar tre strider ...

hennes önskan är omvänd. Hitoe, som ville få vänner, skulle därför inte kunna röra någon potentiell eller nuvarande vän utan att lida av intensiv smärta. Hon skulle inte heller kunna komma ihåg sina vänner eller läsa någon dagbok om dem.

Intressant nog är det allra första avsnittet av Selector Spread Wixoss visar Hitoe röra vid Ruuko utan att visa några tecken på smärta.

Hur är det mojligt?

1
  • FTR Hitoe rör också Ruko i det sista avsnittet av Selector Infected Wixoss utan några uppenbara tecken på smärta, efter att hon avslöjat för Ruko och Yuzuki att hon återfick sina minnen och uppskattade deras vänskap.

Det är troligt att de mentala effekterna av att förlora tre strider inte längre är något problem genom att skaffa ett nytt däck som innehåller en LRIG.

Detta är baserat på resonemanget att Akira var fysiskt ärrad, med hennes mentala ärrbildning från det fysiska och Ulith, medan Hitoe var psykiskt ärrad - det är också möjligt (detta är förresten bara ett antagande) att hennes smärta inte var faktiskt verkligt, och bara något som hennes sinne skapade. Att känna till Mari Okadas arbete kan detta vara mycket möjligt.

Förutsatt att det är en fysisk fråga, insåg hon att hon hade vänner tidigare också, och att komma ihåg att Yuzuki och Ruko var hennes vänner kan ha brutit barriären som hindrade dem från att bli så när Akira slog henne under den första säsongen.