Anonim

HATSKOMMENTARER | Läser dina kommentarer # 51

Jag har sett anime fullt ut. Jag förstår att kanon stannar vid ep 62. Vilka är de andra animerade innehåll som täcker kanonberättelsen till fullo?

Med hänvisning till Wikipedia fanns det två OVA. Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal verkar kanon utan kontrovers. Rurouni Kenshin: Reflektion förklarades icke-kanon av författaren, men jag antar att den kommer från kanon.

Så min bästa gissning är att jag måste titta på Trust & Betrayal och sedan Reflection för att få kanonberättelsen. Är min gissning korrekt eller missade jag något?


Vilka delar av mangan har inte animerats? Finns det kommande projekt som täcker kanonberättelsen?

1
  • Are there upcoming projects that cover the canon story? Vanligtvis kan du kontrollera sådana nyheter på ANN eller annan anime-nyhetswebbplats. Vi svarar inte på sådana frågor eftersom vi alltid står bakom nyheterna.

Du vill titta på Trust & Betrayal, sedan Reflection. Medan slutet inte är vad författaren ville ha, är det fortfarande halvkanon och bra. Det täcker också en del av den sista bågen (Jinchuu Arc) i slutet av ägg 1 och början av ägg 2. Även kampanimationer och ljudspår är fantastiska. Rurouni Kenshin: Nya Kyoto-bågen är också värt att titta på om det inte finns något annat än de återuppfunnna striderna (som är mer realistiska).

Sedan skulle jag gå tillbaka och läsa mangan efter där Trust & Betrayal slutade, det täcker många detaljer som verkligen lägger till historien och det totala djupet till karaktärer (som Sanosukes förflutna)

3
  • Så nya Kyoto-filmer täcker kanonmark precis som OVA. Ska jag titta på det efter OVA?
  • Nya Kyoto är inte kanon. Tja sorta det är en återberättelse med vissa element olika. Många tycker att det är en dålig återberättelse eftersom de var tvungna att skynda kyoto-bågen till två filmer. Jag föreslog det bara för att striderna är fantastiska och visar dig en mer realistisk version av kenshins strider.
  • Exempel är att Usui aldrig kämpar mot Saitou och den sista striden är på fartyget än i grottan.