Anonim

Allt jag ber om [Ryuuji x Taiga] [OTP MEP]

Så det här är något jag undrar men jag kommer inte ihåg om det någonsin förklarades. I början av Toradora, både Taiga och Ryuuji pratar om något som är dolt och om hur om någon ser det, skulle de vilja se det igen och någon gång skulle någon hitta det.

Men vad är det för det de pratar om? Om det förklaras i ett avsnitt, berätta för mig vilket avsnitt eller förklara det här.

3
  • Det verkar för mig som om de hänvisar till "kärlek" eller "sann kärlek" (dessa känslor i grund och botten) snarare än ett fysiskt objekt. Jag har inte sett någon förklaring någonstans (jag tittade snabbt på wikien), men den passar med genren och den matchar beskrivningen.
  • @ TheGamer007 Ah ja det vore vettigt, jag var inte säker på att jag inte kommer ihåg det exakt nämnt någonstans, men jag är inte säker eftersom jag har tittat på det för länge sedan och jag började bara titta på det igen och det här var det första jag undrade
  • IIIRC, det förklarades aldrig heller i ljusromanen. Det kan vara avsiktligt, lämnat åt läsaren att tolka.

"Något" hänvisas till kärlek. Endast den person som kan se det är hela gänget som ville ha det. för det är så det är tänkt att vara. det är vad som sa i början och slutet av super duper-serien. Men på något sätt kopplas det till den konversation ryuji hade med kushieda, om spöket och UFO: er på strandhuset. Kushieda ville se hur spöke ser ut. Det kan hänvisas till den kärlek vi har för dem som omger oss. som i fallet med Taiga och Ryuji, hela tiden tänkte de sig själva som vänner och insåg aldrig att det var kärleken som inte låter dem röra sig från varandra. Och äntligen kunde de bara se det som de båda längtade efter det för deras liv. Båda saknade kärleken från sin familj. och hittade varandra.

slutet var mycket tillfredsställande och svikade mig också. Som Kushieda och Ami chan utvecklade båda känslan av kärlek och tillgivenhet till Ryuji. Medan kushieda trodde att taiga behövde honom mer och hon kände sig skyldig att försöka stjäla Ryuji från henne om hon erkänner sin kärlek till ryuji medan Ami var skolens mest mogna tjej, som trodde att Ryuji och Taiga båda älskar varandra. Och hon kan inte få Ryuji för att försöka bara ge henne smärta precis som Kushieda.

Det största offret gjordes av Kushieda, hon förråddes av både hans kärlek och bästa vän. Medan jag kände mig super dålig för Ami också eftersom hon var dålig som taiga men hon är alltid hjälpsam för både Ryuji och Taiga. Ärligt talat kunde Kushieda bekänna sina känslor för både ryuji och Taiga i slutavsnittet - Confession. Men Ami kunde aldrig också, hon höll det bara för sig själv. Och det var mycket smärtsamt.

Vänta inte på säsong 2, eftersom historien aldrig var avsedd för nästa säsong. Det är komplett på egen hand. Glöm inte att titta på den verkliga avslutningen efter den avslutande låten i serien.

1
  • 1 Om du bara inte hade spottat i det här svaret ... hade det varit ett bra svar.