Anonim

Alice genom glaset | Officiell HD Trailer N | Tillgänglig på Digital och Blu-ray NU!

I kapitel 678, varför förvandlades Madara plötsligt till Kaguya? Var allt planerat från början?

0

Spoilers framåt!

När Black Zetsu spetsade Madara överförde han Kaguyas testamente till Madara. Genom denna process återupplivades Kaguya genom att använda Madaras kropp som värdfartyg. Och ja, det planerades från början av Zetsu.

Black Zetsus historia:

Han skapades av Kaguya och tjänade bara henne. Han agerade som om han var Madaras skapelse, så han kunde underlätta återupplivandet av sin "mor", alias Kaguya. För att göra detta planerade han aktiveringen av Infinite Tsukuyomi genom att påverka Madara och Akatsuki.

Ytterligare läsning: Kaguya tsutsuki

Black Zetsu är en formlös manifestation av Kaguyas vilja, skapad innan hon förseglades av Hagoromo och Hamura. Den planerade att manipulera Indra Otsutsuki och hans ättlingar för att en dag kunna använda Rinnegan och aktivera den oändliga Tsukuyomi.

När Madara aktiverade den oändliga Tsukuyomi och fångade allas chakra inuti Guds träd, stak Black Zetsu sedan Madara medan han sappades av sitt chakra och använder sin Ten Tail Jinchuriki-kropp och kombinerade sin vilja för att skapa en pseudo Kaguya.

Madara användes som en mitt för Kaguyas väckelse, eftersom svart Zetsu var en skapelse av Kaguya och sedan försökte hämnas efter Hagoromo och Hamura förseglade Kaguya. Black Zetsu manipulerade Indra till att slåss mot sin egen bror och sedan skapades en klan som kallades Uchiha s och Madara var en Uchiha, därför var han en perfekt kostym för Zetsus plan och lurades att tro att svart Zetsu var hjälpte honom men fick reda på när han hade absorberat offret Shinobis chakra som påverkades av den oändliga Tsukuyomi Och lurades sedan av Zetsu genom att bli genomborrad av svart zetsu och sedan användas som en mitt för Kaguya Revival .