Anonim

Pirate Ship Ambience - Captain's Cabin (White Noise, ASMR, Relaxation)

Jag undrade om det är möjligt att utföra systemkommandon utan att säga 'System Call'. Anime-serien Sword Art Online: Alicization visar något liknande men jag undrade om karaktärerna verkligen inte sa 'System Call' eller om det bara var undanröjt och inte visat för åskådarna. I Kapitel 21:

Kirito kämpar med Eugeo när han sa: 'Burst Element' som genererar en kraftfull vindbrist. Men han sa inte "System Call" eller "Generate Aerial Element".
Administratören botade också Eugeos sår utan att säga någonting. Dessutom blockerade hon Eugeos attacker med en magisk sköld utan att säga något kommando.

Jag undrade om båda karaktärerna använde rätt kommandon för att kasta magi men det visades inte för åskådarna eller universum, de sa ingenting.

Kanske är de så kraftfulla att de inte längre behöver ringa systemet med 'System Call', de använder bara telepati eller något liknande på grund av sin höga myndighetsnivå eller ett tidigare hemligt kommando? Eller kanske hoppades kommandot över av anime-direktören?

Finns det någon aning om detta på mangan eller romanen? Något? Jag älskar spoilers.

När det gäller Quinella hade hon tidigare använt en ritual (som gjorde involverar att framkalla "System Call") vilket gav hennes kropp en permanent barriär för att försvara sig mot alla metallvapen. Kirito- och Eugeo-striden var förmodligen anime som hoppade över den ursprungliga linjen, möjligen med en viss ursäkt för att "viska" linjen.

Men där är mer till "magin" i UnderWorld.

Den inkarnerande armen som Eugeo använde för att hämta sitt svärd från Kirito är bara en applikation till en mycket bred makt. Vi har sett det porträtteras i tidigare avsnitt, men den här världen arbetar med fantasins kraft, Matrix-stil, på grund av hur alla Fluctlights i Light Cube Cluster och Soul Translator är anslutna.
De inkarnerande armarna är bara ett sätt att använda detta. Inkarnation som det kallas kan också återge effekterna av systemanrop, men detta kräver en särskilt kraftfull fantasi.

Du kommer att se många fler exempel på detta i 3: e och 4: e kursen i Alicization (när den punkten har uppnåtts)