Anonim

Shattered Heart - Live @ Dakota Bar

I Black Bullet är de viktigaste initiativtagarna alla tio år gamla tjejer. Men det finns flera högre och mindre tjejer som visas i bakgrunden.

Är alla förbannade barn tio år gamla, eller finns det andra födda efter det?

Händer fortfarande kontamination av mödrar genom munnen?

Förklarar ljusromanerna detta fenomen mer djupgående än anime?


Det verkar vara flera frågor, men poängen är densamma. Bara olika formuleringar.

Enligt Black Bullet Wiki listas de förbannade barnens födelser som ett enda år - 2021 - med Enju och Satomi som parar ihop 2030.

Så jag antar att svaret är ja, de är alla tio år +/- 11 månader.

Initiatorsidan hävdar också att de alla är tioåriga tjejer.

Nej, alla förbannade barn är inte tio år, det är troligt att förbannade barn fortfarande föds. I ljusromanen anges flickan som öppnar kåpan för Rentaro i det yttre distriktet att se sig omkring 7 år.

Hon var förmodligen ungefär sju år gammal och hon tittade på Rentaro med en förbryllad blick i ansiktet. Hennes ögon glödde rött.

Även om det inte är avgörande verkar följande avsnitt också innebära att förbannade barn fortfarande föds, vilket förmodligen är en del av anledningen till att den nya Gastrea-lagen föreslås

För bara en kort stund sedan var det normalt att Cursed Children levererades i hemlighet längs en flod och dödades sedan innan de ens kunde öppna ögonen

Medan "för en kort stund sedan" är svårt att fastställa, tvivlar jag på att det bara hänvisar till för 10 år sedan. Det kan också vara anledningen till att vi ser så få yngre förbannade barn, de flesta drunknar strax efter födseln. För tio år sedan visste föräldrar inte att deras barn skulle födas som förbannade barn men under senare år förväntas det antagligen att en stor mängd barn skulle födas på det sättet vilket förmodligen förklarar varför de flesta föräldrar dödar sina barn innan de ens kan öppna ögonen.

Redigera: Den andra ljusromanen bekräftar återigen det faktum att förbannade barn inte alla är tio år gamla men i själva verket också yngre

Född nästan samma tid som det stora Gastrea-kriget för tio år sedan var de förbannade barnen tio år eller yngre.

Nu säger wiki-sidan Cursed Children att Matsuzaki säger att alla Cursed Children är tio år gamla men jag kan inte hitta detta uttalande i varken ljusromanen eller anime så jag skulle ta det med en nypa salt.