Anonim

Fru Modas Unisex-salong

I Show By Rock !!, de flesta karaktärer ser ganska lika ut mellan deras 2D-animerade versioner i full storlek och deras miniatyr 3D-animerade versioner. Men Moa är konstig. I 2D ser hon ut så här:

Och i 3D ser hon ut så här:

Av någon anledning är hon svartfärgad i 3D-läge men inte i 2D-läge. Jag förstår att hennes djur är ett får, och att svarta får är en sak, men varför finns det denna skillnad mellan de två skildringarna av henne?

Detta kan bara vara en spekulation.

Moas myumonform kom först. Det var en del av det ursprungliga Show By Rock-mobilspelet. Som du påpekar är den baserad på svarthåriga får. Eftersom konststilen är starkt stiliserad och spritesna mestadels är statiska i spelet känns det inte fel.

Men sedan händer Show By Rock anime och Plasmagica blir huvudrollen. Och för det får karaktärerna standardanime-stil. Men i den stilen skulle en sådan svart hud se skurrande ut och de flesta skulle troligen inte ogilla den. Så producenterna bestämde sig för att bara gå med vanlig animeflicka med rosa hår. Men eftersom 3D är primärt baserat på ursprungliga myumonformer, var de tvungna att hålla hennes svarta hud där.

Egentligen tappar alla karaktärer sina djuregenskaper när de flyttar från myumon-stil till anime-stil. Cyan, Retoree och Chuchu har alla djur-snutade ansikten som myumons men "mänskliga" ansikten i anime. Samma sak med ShinganCrimsonz.

Lägg märke till att producenten Maple INTE är ett ägg i mänsklig form? Chockerande, eller hur?