Anonim

HUR KOMMA DE IN I KLASS 1-A ?? Med. Nux Taku (My Hero Academia / Boku no Hero Class 1A Explained)

Jag har sett några kommentarer och spekulationer om att roboten har en avstängning eller något annat. Men jag vill veta om det finns något källmaterial eller kommentarer från författaren om hur de lyckades klara provet.

Jag har bara sett den faktiska författarens kommentar till Mineta:

Men jag undrade om det finns författaranteckningar för de andra karaktärerna.

5
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/40612/…
  • Möjlig duplikat av Hur kom Mineta Minoru till UA?
  • @kit Det handlar om Mineta. Den riktar sig inte till de andra studenterna som inte aggressivt starka konstigheter.
  • men även mineta har inga starka särdrag, men hans särdrag har fullfil en hjälteförmåga, eller hur? För mig var det precis som frågan ~
  • @kit Jag förstår det, men jag har redan tagit upp det i min fråga. Jag lade upp en bild av svaret från "duplikat" -frågan, men jag undrade om det fanns författaranteckningar för de andra karaktärerna. I turneringsbågen växer Shino upp som en karaktär vars heroiska, starka karaktär misslyckades med att klara det standardiserade testet. Ännu andra karaktärer som delar samma problem finns i klass A, och det har ännu inte tagits upp. Jag känner att detta är en utmaning för författaren att inkludera så intressanta karaktärer när andra sidkaraktärers existens undergräver hans litterära syfte och karaktär.

Ett partiellt svar för Toru Hagakure och ett utan stöd tänkte på Koji Koda. Slutsatsen är att vi inte vet, men vi kan göra några ganska bra gissningar.

Som med Minetas fall är det ganska enkelt att få poäng. Som nämnts i de författaranteckningar du har angett,

Och kom ihåg att reglerna för inträdesprovet var att immobilisera eller göra skurkbotarna oförmögna att fungera längre, inte nödvändigtvis förstöra dem.

IIRC, det fanns en avstängningsknapp på Villain Bots, som Hagakure använde för att inaktivera dem och därmed klara inträdesprovet. Försöker hitta källan.

Hennes karaktär är mer än transparens / osynlighet och är någon form av ljusmanipulation som ses i Provisional Hero Licenses Arc, där hon

blindade en grupp deltagare med hjälp av ljuset från Aoyama's Laser.

Nu kan Koji prata med djur och beställa / be dem om hjälp. I en stadsmiljö, även om det kan vara tufft, tror jag att han skulle kommunicera med djur som råttor / fåglar för att hjälpa honom att immobilisera skurkbotarna. Fåglar som attackerar sensorer eller råttor som äter genom ledningarna.

En annan sak som vi kanske saknar är Räddningspoäng. Varje individs totala poäng är okänd, men vi vet att alla utom Bakuro (Only Destroyed) och Midoriya (Only Rescue Points) fick en kombination av båda poängen. Eftersom båda dessa individer visar sig vara väldigt "trevliga" skulle jag anta att de fick sitt rättvisa antal räddningspunkter.

Det här är allt gissningar, men en annan sak som vi kan överväga är det faktum att en del av eleverna kan stjäla några punkter, till exempel något som Bakugo spränger en, och Koji, som kan kontrollera små djur, kan få dem att inaktivera roboten i sin saktade / försvagat tillstånd, istället för att förstöra dem med sin kraft eller kraft.

Vi kan se att några av karaktärerna, även om de har kraftfulla konstigheter, inte är lika vana vid att använda dem. Eraser Head tränade mycket med dem den första klassen, så några av de starkare karaktärerna kanske inte är lika skickliga att använda dem, som Froppy. Om de inte är lika skickliga i att använda dem, gör det det lättare för svagare quirk-användare att ta några poäng, såvida du inte är Deku och du tar räddningspunkter.

Det här är egentligen bara jag som gissar, så ta det inte till hjärtat.