Anonim

Making Arsene Broken (Almighty and Curse / Gun Build) - P5R

Det finns flera överskridanden kända, och så vitt jag kan komma ihåg visas endast Pantherlily och Samuel att förvandlas till mänsklig form.

Så varför kan inte andra överträffar som Happy och Carla också förändras till mänsklig form?

1
  • Det verkar som om det kan avslöjas i ett av de kommande kapitlen.

Jag är inte säker på att detta gäller för Pantherlily och Samuel, men i kapitel 421 kunde Charle förvandlas till antropoid (mänsklig form) eftersom hon lärde sig transformationsmagi.

Detta kan vara orsaken till att Pantherlily och Samuel kunde förvandlas, och Pantherlily sa att han kunde behålla den formen en viss tid först när han är utsliten i strid för att det kräver magi för att behålla den.

7
  • Medan jag tror att mangan förklarar det så är det inte meningsfullt för mig att Pantherlily har problem med att hålla sin form på jorden, där det finns en oändlig mängd magi, men ändå på Edolas, där magi förmodligen är gles, kan han stanna förvandlad för alltid: /
  • @PeterRaeves Magic är oändlig men du kan inte använda den för oändlig, kroppen behöver ladda magi, Pantherlily hade problem, i Tenrouji arc (chp 231) när de flesta av fairy tail-medlemmarna skadades och attackerades vid sin bas sa han så kommer han att kunna behålla sitt stridsläge. Och varför behöver han stanna i det normala på jorden där det finns oändlig mängd magi men i stridstillstånd i Edolas där det finns brist på magi.
  • Ja, det var verkligen min fråga.
  • Jag svarade på din fråga, du måste ladda den, det tar tid att ladda, som drakemordare kan de inte äta magi för att ladda.
  • 1 Men varför behövde han inte ladda i Edolas?

Anledningarna som jag tycker är mest sannolika skulle vara att:

  1. De har båda stridserfarenhet. De lärde sig att slåss och deras kropp anpassade sig till den formen så att de kunde kämpa till fullo.

  2. De ville göra Lily speciell eftersom han var den enda överskridande som kom in i den mänskliga världen och gick med i Fairy Tail under Edolas Arc. (Samuel var inte kanon)

  3. Min sista poäng är att de båda har bättre magiska möjligheter / kraft / mängd jämfört med alla andra överskrider som lilja nämnde att det var svårt att behålla stridsformen i Earthland jämfört med Edolas. Eftersom båda uppfostrades som en soldat skulle de vara starkare i fysiska termer och magiska termer.

En möjlig teori är att endast vissa överskridanden med speciella förhållanden kan ha en stridsform.

Samuel uppfostrades av Legion Corps vid födseln, vilket ledde till hans hängivenhet för dem. Han har lärt sig strid från Legion Corps och har stor visdom. Hans kunskap är vad som gjorde det möjligt för honom att låsa upp nyckeln för att ha en stridsform.

Pantherlily är född i Edolas och är en Exceed som arbetade för Edolas kungarike som magiska milisens första division befälhavare för den kungliga armén. Han borde kunna göra det med talang och stanna kvar i sin stridsform annars skulle han inte vara ledaren i den kungliga armén.

Tja, om du hade lyssnat på Samuel sa han att både han och Pantherlily är den äldre generationen av överskottet. Det är kanske anledningen till det.

Fram till Edolas-bågen var Carla och Happy det enda överskottet i jordlandet, och eftersom överskott är de enda levande varelserna i Edolas med magisk kraft som flödar genom dem, skulle de ha gott om tid att lära sig, medan Carla och Happy visste ingenting av deras arv förrän den bågen.

Från och med kapitel 420 i Fairy Tail,

Carla har tagit på sig en mänsklig form, liknar Pantherlily och Samuel. Det kan vara åldersrelaterat, eller ålder kombinerat med mognad för att komma till denna andra form av utseende.

2
  • Detta förklarar inte riktigt varför det nästan inte fanns några överskott som kunde transformeras i Edolas, där det finns en oändlig mängd magi tillgänglig för överskridandet. Så det måste finnas mer, men jag antar att hon kommer att förklara i (ett av) nästa kapitel.
  • Carla sa att hon var tvungen att träna mycket för att uppnå det, det handlar inte bara om magi utan också träning för att få förmågan.