Anonim

Call of Duty Ghost Light em up Fallout Boy Music Video

Jag kommer inte ihåg att jag hörde att den röda draken kunde stjäla andras makt och till och med använda den. Hur stjäl Issei Valis makt? Kan den vita draken stjäla andras makt också?

1
  • Jag vet att detta förklarades bara inte kommer ihåg när.

Issei kunde använda Valis White Dragon Emperor-makt, Divine Divide, eftersom Issei tog en av juvelerna i Valis rustning under deras kamp i Volym 4 och lade den på egen hand. Detta gjorde det möjligt för honom att få tillgång till Valis föregångare (tidigare Hakuryukou) och deras befogenheter.

Jag tog upp det som låg vid mina fötter en juvel av [den försvinnande draken]. Tidigare, när jag slog honom, skadades hans rustning och den här saken flög ut. Hans kropps rustning verkar dock ha återställt den förstörda delen inklusive juvelen.
...
Jag krossade Sekiryuutei-juvelen som var på baksidan av min högra hand i bitar och körde in den [Vanishing Dragon] juvelen som jag plockade upp innan! Din försvinnande kraft! Jag transplanterar den i min heliga redskap!

Han lyckades aktivera den direkt efter att han transplanterat den i sin heliga redskap.

En träff på Valis buken med min högra knytnäve! I mitt sinne skakade Buchous bröst!
[Dela upp!!]
Samtidigt aktiverade jag Hakuryuukou-kraften som jag just hade transplanterat och kände att auran som täckte Vali minskade kraftigt.

När det gäller föregångarna (se mitt första stycke), kom en av de förflutna Hakuryuukou verkligen till honom senare och hjälpte honom under sin kamp i romanens volym 10.

2
  • försök lägga till

    inom spoilrarna
  • Jag redigerade för att ta bort den tidigare motstridiga informationen, även om jag inte är helt säker på "föregångaren" -delen. Avser det tidigare ägare av Divine Divide, eller något annat?