Anonim

Justin Bieber - Yummy Reversed!

Kom ihåg att det fanns en dubbad version av en av OP: erna från FMA 2003 på kantonesiska, som verkar ha varit populär i Hong Kong (att döma från YouTube), jag ville veta om det fanns något liknande för NGE: s "A Cruel Angel's Thesis" ".

Jag hittade den här låten på YouTube - det fanns åtminstone en annan uppladdning av en låt med samma röst, och jag hittade också en uppsättning texter som ungefär motsvarar det som sjungs där. Men jag har inte riktigt kunnat hitta sångarens identitet från en snabb Google-sökning. Dessutom verkar det inte nämnas en sångare eller en dub på låten på den kinesiska Wikipedia, även om mina kinesiska kunskaper kanske inte bara är tillräckligt bra för att jag ska kunna hämta detta. Jag lyckades också hitta en annan inspelning med en kvinnlig röst som var på kantonesiska, men hade olika texter, vilket gör mig något misstänksam med avseende på existensen av en "officiell" dub. (Det är givetvis möjligt att en sång kommer att ha flera omslag på samma språk av framstående artister, som hände med en populär Angela Aki-låt.)

Jag slog också upp den kantonesiska dubben i det första avsnittet av NGE, och den jag hittade höll OP i original japanska.

Finns det en verklig, rimligt framträdande dub av "En grym ängels avhandling" på andra språk än japanska? Jag är särskilt intresserad av om det finns några kinesiska dubbar. Jag letar efter något som kan jämföras med Eason Chans dubbar av FMA OP, i den meningen att det skulle vara rimligt "framträdande" och gjort professionellt och inte, säg, en amatör-fansproduktion.

2
  • På sätt och vis kan du också säga att jag letar efter dubbade OP: er som ersätter originalet, som i FMA-fallet.
  • Den kinesiska kallade OP är ganska framträdande genom att varje kines som har sett EVA har hört den här låten som ger en gåshud. Det är allmänt känt som , men det sjungs inte av henne.

Det finns också en OP som sjungits på mandarin, men det ser ut som att min gamla länk till den har tagits bort från Youtube av Bandai.

Det finns den här spanska fullöppningen som jag tror sjöng av Jessica Toledo.

Och detta verkar vara (åtminstone låten) en koreansk version av den korta OP.