Anonim

Rise - AMV

I striden där Kakashi hämtar sin Sharingan från Obito, ser vi honom senast fångad under spillrorna där en del av hans kropp krossas helt,

men under flashback-sekvenserna som visas i mangakapitlet med Madara och Obito, ser vi Madara förklara för Obito att han gled genom spillrorna.

Jag trodde att det var ett attribut från hans Mangekyo Sharingan som får honom att utföra teleporteringen till Kamuis dimension, som han inte hade aktiverat vid den tidpunkten. Han visas att aktivera det i de senare kapitlen, efter Rins död.

Min fråga är då Hur gled han genom spillrorna?

1
  • Zetsu lurar ALLTID :)

Nåväl min vän för att vara ärlig, trasslade Mashashi lite i slutet av Naruto-serien, inget brott men som en långsiktig Naruto-fan känner jag det. Det här är ett fall som han inte kommer att kunna fixa.

Det andra fallet är att minnas för 16 år sedan innan Naruto föddes när Obito försökte fånga de nio svansarna vid den tiden, Kakashi verkar vara ett litet barn men 4: e Hokage slåss med en fullvuxen Obito vid den tiden.

Hur som helst är min möjliga lösning på ditt svar att någon räddade honom och hjälpte honom att återfå en del av sitt chakra och använda Doton-jutsu. Obalansgummi kan ha fallit kort efter att Kakashi och de andra lämnat.

2
  • verkar för mig som ett plothål också, jag väntar med att se vad andra på den här webbplatsen tycker
  • Bra poäng, men vi kan överväga att Zetsu KAN hjälpa honom dock och ja, Zetsu lurar ALLTID.