Anonim

Pekora skjuter en kille i juvelerna och skrattar åt det

Jag undrar fortfarande, eftersom det inte avslöjades i animeversionen, varför parasiterna skickades till jorden? Var det något syfte med det?

3
  • Anime har inte slutförts än. Tips kan ges i de senare avsnitten. Om du är intresserad kan du också läsa den första och sista sidan av mangan.
  • Kommer de att avslöja det?
  • En dag kommer det att avslöjas i anime.

Detta kanske inte är det verkliga syftet (och som Gao Weiwei kommenterade kommer det att finnas fler tips), men Hirokawa (ledaren för kabalen och borgmästaren i grannstaden) säger under ett möte (där Reiko Tamura var närvarande vid den tiden , men motsatte sig inte) att parasiter skickades till jorden som ett motstånd mot den miljöskada människor gjorde.

Huruvida detta var det verkliga syftet, eller om Horikawa hade fel, eller om han bara drev någon dold agenda, är okänt.

Men det faktum att Reiko (den person en som gjorde mest forskning om Parasytes natur) inte motsatte sig kan stödja den hypotesen.

2
  • 1 Det är värt att notera att Parasyte är en manga från 90-talet som slutade för länge sedan. Det är mycket möjligt att det finns svar där.
  • @MadaraUchiha väl sagt. Men frågan nämner anime-versionen, så jag begränsade den till det som redan avslöjades i anime (och ep 21 kommer ut på 50 minuter från och med detta inlägg).