Anonim

TRUCOS PARA TU CABELLO QUE TIENES QUE SABER ❤️ - Självstudier Belen

Jag försöker ta reda på vad Belken Devices som Graf Eisen och Laevatein säger när de använder Cartridge System, jag vet att när Mid-Children Devices Rasing Heart och Bardiche säger engelska "Load Cartridge"

Jag har försökt att skicka in "lastpatron" till Google Translate, för det gick inte bra och jag laddade och patroner separat men kan inte hitta någon i Nanoha As special CD-ljudspår (som kom med några spår av Enheter som pratar).

jag letar efter vad de säger och den engelska motsvarigheten om de inte säger ord-för-ord-lastpatron

Här är ett citat från manga wikia på Vitas lista över attacker:

Nachladen Inte en riktig attack, bara Graf Eisen laddar om patroner.

Explosion Inte heller en attack; Graf Eisen säger detta när man använder patroner, analogt med de engelsktalande enheternas "Load cartridge".

Källa: Vita (Nanoha) Manga Wikia-sida

Nachladen är också termen listad på Signum manga wikia-sidan, ett tyskt ord som översätts till "Ladda om".

Trots vad mangawiki säger, trodde jag alltid att Belken-enheterna använder "Reload" på samma sätt som Mid-Children-enheterna använder "Load Cartridge", och "Explosion" är när de används, särskilt flera patroner. (Skicka referens till detta på Nanoha wikia Vita-sidan).

Jag erkänner att jag inte har sett / läst / lyssnat på all anime, manga, drama-CD, etc. och min uppfattning är att det kan finnas mindre skillnader.

3
  • i Nanoha As Special CD Soundtracks säger Laevatein också explosion (det verkar uttalas annorlunda). Jag måste gräva upp anime för att se vad som händer när "Explosion" sägs men eftersom kopian jag har haft fansubbar litar jag mig ganska lite på dem för iding "Nachladen". kan du förklara skillnaden mellan "ladda om patroner" och den "analog med de engelsktalande enheterna" "Ladda patron." " för för mig verkar det detsamma.
  • Jag accepterar nu dock eftersom Book of Darkness och Klarwind använder "Anfang" som motsvarar "Start" istället för Mid-Childan "Standby Ready, Setup" så "Nachladen" = "Reload" skulle vara vettigt om Belkan Devices inte använd exakt samma formulering som Mid-Childans men liknande, mindre ordliga versioner
  • uppdaterade svaret lite. Tyvärr har jag inget definitivt svar. Jag måste gräva upp mina kopior och jag är inte helt säker på var de är just nu.