Anonim

Giovanni Bomoll - Autumn (Original Piano Music)

Jag ville läsa God Eater manga men jag upptäckte att det finns ganska många mangaserier i serien. Vad är läsordningen för dessa manga?

Vad är läsordningen för dessa manga?

Läs dem i ordning de publicerades i.

Vissa kanske inte vet det men Gudätaren har verkligen en manga.

Det har det, men mangan i sig är baserat på det ursprungliga spelet, så det har inget att göra med anime. (Själva anime är annorlunda på grund av MC)

AFAIK, det finns fyra mangor och här är en kort beskrivning:

  • Messias återkomst -> sker i den ursprungliga GE-tidslinjen

    Berättelsen äger rum i Fenrir America Branch, ett år efter händelserna med God Eater Burst.

  • Spiral Fate -> äger rum efter GE-tidslinjen

    en manga som erbjuder en alternativ verklighet till den huvudsakliga kontinuiteten i God Eater-serien, eftersom huvudpersonen är Ryo Kagami, inte Yu Kannagi.

  • Sommarkrig -> sidohistoria om romantik & sånt

    Alisa Illinichina Amiella utvecklar en känsla som liknar respekten för den första enhetsledaren Yu Kannagi. Under tiden skickas Alisa och Yu till Aegis Island på ett skyddsuppdrag.

  • 2nd Break-> äger rum i GE2-tidslinjen

    Mangaen är en prequel till God Eater 2 i mangakontinuiteten.

Huvudpersonen i varje manga är dock annorlunda, och det verkar som om de bara dykt upp enbart på den mangan.

Här är mangorna i andra av publikationen:

Spelet fick flera manga-anpassningar skrivna av Namco Bandai. Den första har titeln God Eater: Kyūseishu no Kikan (GOD EATER - God Eater -Return of the Messaiah) illustrerades av Osan Eijii, publicerad av Kodansha och serierades i tidningen Rival Comics. Från och med den 28 december 2011 slutfördes serien och sammanställdes i fem volymer. ^ Den andra har titeln God Eater: spiral ödet och illustrerades av Saito Rokuro, publicerad av Dengeki Comics och serierad i Side-B.N Magazine. Från och med den 27 november 2010 slutfördes mangan och sammanställdes i två volymer. En tredje manga med titeln God Eater: sommarkriget illustrerades av Okiura, publicerad av Kadokawa Shoten och serien i Dragon Age Comics Magazine. Serien slutfördes och sammanställdes till en enda volym den 7 maj 2012.

God Eater 2nd Break

publicerades: 27 december 2011 till 27 augusti 2013 med 3 volymer och 18 kapitel