Anonim

DREAM svarade på MIG OCH STANS !!!

Uppenbarligen kunde Mob inte stoppa dash farmor eftersom hon inte var ett spöke utan en riktig person? Men Mob kan utöva sina psykiska krafter över spöken och människor, varför Mob inte kunde stoppa dash farmor?

Från den anime vi vet det kommer han inte att använda sin makt mot människan. Det finns en anledning till att han inte kunde stoppa dash farmor.

Det här är spekulation. Den andra anledningen till att jag kan tänka mig är att det finns en annan typ av psykisk kraft som kan användas mot människa eller spöke. Så när han försöker använda sin psykiska kraft för att manipulera spöke mot dash farmor, verkar det som om det inte har någon effekt. Det är därför han vet att dash farmor inte är ett spöke.

6
  • Hej. Har du bevis från manga / anime som stöder ditt andra påstående eller är det bara ren spekulation?
  • CMIIW, men jag tror att mobben sa "det fungerar inte" till Reigen. Och Reigen frågade tillbaka "vad menar du?" i anime-version. Så jag tror att hans exorcising inte fungerar på människor.
  • Om det finns i ett specifikt avsnitt eller mangakapitel, vänligen inkludera dem. Om du har andra scener som du använde som bas, inkludera dem också.
  • Åh, min dåliga, jag omprövade scenen och han sa inte det. Den andra är rent spekulation.
  • I anime sa han att han inte skulle använda makt mot människor. Men senare i striden i slutet av första säsongen gjorde han det. Han var ens tvungen att använda sina krafter mot en kvinna, eller hur?