Anonim

[メ ガ ミ ヒ ス ト リ ア / 가디스 오브 제네시스 / 異 世界 女神 物語 / Gudinnan av ursprung] GAMEPLAY ゲ ー ム プ レ ー

Som vi vet måste varje ninja skriva ett kontrakt för att kalla till sig ett djur. Men Sasuke kallade plötsligt en hök efter att ha kallat ormar hela tiden.

Hur kan någon ändra djuret han kallar till?

Jag vet det med Keiyaku F in, kontraktet kan brytas, men jag antar att det fungerar lite annorlunda, eller hur?

10
  • Är det vad din fråga tänkte?
  • @looper: Det finns ingen anledning att tro att kontrakt är exklusiva; någon kunde få tag på kontraktsrullar för sköldpadda, orm och snigel och ha sin egen reptilarmé (chakra tillåter)
  • nyfiken på vad som får dig att tro att de har ett kontrakt? Smärta kallade till alla möjliga galna djur.
  • @Morpheus: Det finns flera anledningar: 1.) Naruto visste inte hur man bestämde djuret som skulle visas - Det verkar som att det bestämdes av hans blod. 2.) Samma sak med Orochimaru. När han inte kunde använda sina händer använde Kabuto sitt blod för att kalla till sig utan att ha kontraktet - Det verkar som ... Du vet;). När det gäller smärta: Han använde Animal Path, som varken behöver tecken eller blod - Dessutom har de kallade varelserna rinnegan, jag tvivlar på att det är normalt Kuchiyose.
  • @looper: I det senaste kapitlet (633) kallar Sasuke en orm, vilket innebär att han (som jag hade sagt ovan) inte bryter det kontrakt han hade med ormar, utan bara 'undertecknade' ett nytt kontrakt med hökar.

Kuchiyose är en mycket kontroversiell jutsu, omslagen av mysterium.

I början av serien presenteras Naruto med grodans kontraktrulle. Där han undertecknar med blod och därmed validerar kontraktet. Från och med den tiden kan han kalla grodor. Detsamma händer med Jiraiya (vem heter tidigare på listan).

Orochimaru har en tatuering på sin högra arm, på vilken han smetar ut det blod som krävs för kallelsen.

Madara Uchiha sågs kalla till Kyuubi efter att ha tagit kontrollen över den och använt den i strid mot Hashirama, till synes utan kontrakt.

Tobi sågs med samma teknik efter att han frisläppt honom från Kushina.

När det gäller Rinnegans djurväg är det mycket troligt att man antar att de kallade djuren också är någon typ av zombies (ungefär som Rikudo no Jutsus kroppar), eftersom de har Rinnegan och Piercing (och inte pratar alls) .


Det verkar som om ett generellt kontrakt med arten eller kontroll över den specifika varelsen räcker. Om det finns ett kontrakt kan båda sidor fritt kalla till varandra (Som det framgår av Shimas omvänd kallelse). Om det inte finns någon krävs det antagligen båda sidors "samtycke" för att tekniken ska fungera (Eller det tvingade samtycket, när det gäller Kyuubi).


Tekniken är mycket otydlig till sin natur. Det är en ninjutsu i rymden, vilket i sig är ett mysterium, och mycket lite är känt om det. Vi har inte mycket mer detaljer än så.

3
  • Jag tycker att den del av ditt svar som nämner Madare Uchiha borde vara i ett spoilerblock eftersom det har mycket information som är spoiler-y.
  • 4 @kuwaly: Inte alls. Det är ett känt faktum att Madara hade använde Kyuubi mot Hashirama.
  • Okej. Rimligt nog.