Anonim

10 mystiska foton som inte kan förklaras

I Kaze no StigmaAnvändare av eld, jord och luft ses tydligt med hjälp av sina förmågor. Ayano är eldanvändare, Kazuma är luftanvändare och familjen Tsuwabuki är jordanvändare. Vattenanvändare visas aldrig ens.

Omnämns de någonsin som befintliga, och finns det någon anledning, inte ens i universum eller av en författare, för att de aldrig ska visas?

Googling för (användare av vattenteknik) bevisade det de existerar i universum, men verkar inte visas i både anime och manga. Det finns 2 namngivna användare:

  1. (spoiler för Light Novel vol. 6, vilket är strax efter slutet av anime som täcker de första 5 volymerna)

    (Kristian Lohengramm)

    vem är

    en av de största antagonisterna som kallas Spirit Eater. Har silverhår och bärnstensfärgade ögon. Besitter ett vatten gudomligt vapen som heter (mizuchi) som har en form av pisk / rapier. Kan spränga en gigantisk vattenboll ovanför hans huvud.

  2. (spoiler för Kaze no Stigma RPG, en spin-off-spelbokshandbok för RPG för bordssamtal)

    (Lahn?)

    som visas i Kaze no Stigma RPG: Shin'en no Suiryuu (Deep Water Dragons), en omspelning / tilläggsspelbok, vem som är

    också den främsta antagonisten. En medelålders man som bär en svart mantel. Kunna skapa en vägg med vatten för att skydda sig själv och kalla ett vattenandedjur Kelpie att attackera.

Bortsett från dem båda, en vattenteknikanvändare är en av de spelbara stamklasserna i Kaze no Stigma RPG tillsammans med eld, jord, vind och oregelbunden.


Källa: Japanska Wikipedia

  • Kaze no Stigma
  • Kaze no Stigma RPG

Eftersom författaren är död kommer historien inte att fortsätta från den punkt där den för tidigt slutade, men jag tror att det är mycket troligt att bågarna som skulle ha följt (jagar Rhodos och Lapis / Tsui-Ling) slutet skulle innehålla Vattenmages förr eller senare, annars hade det varit meningslöst att nämna det till att börja med.

De var helt enkelt dolda av dimman i den showen. De var där hela tiden och tittade på om du brydde dig om att titta på.

1
  • 1 Välkommen till Anime & Manga! Förläng ditt svar för att lägga till mer information och tillhandahålla källor för dina anspråk.