Anonim

「Nightcore」 → GRRRLS - (Lyrics)

Jag var i en bokhandel och tittade på en manga listad som en josei-manga på baksidan innan jag var tvungen att gå någon annanstans och försökte komma ihåg titeln. Jag tittade bara på det första kapitlet, men det här är de detaljer jag minns:

  • Huvudpersonen är en kvinna som verkar ha problem relaterade till kroppsbild. I början verkar det som att hon äter väldigt lite till sin frukost och hoppas att det räcker till senare, men i en senare panel ser vi henne äta mycket mat.

  • Hennes medarbetare kommenterar hennes fetthet någon gång i kapitel 1.

  • Hennes pojkvän heter Saito. Om jag inte tar fel, lurar han på henne med en av huvudpersonens medarbetare. Hon upptäcker detta när hon ser dem på gatan tillsammans och frågar senare om de kan gå ut tillsammans till någon plats, vilket han säger är tråkigt. Hon undrar hur han känner till denna detalj när han förmodligen aldrig åkte till nämnda plats. Medarbetaren åkte tydligen till ett hotell i Yokohama med pojkvännen och hade sex "tre gånger" med honom.

  • Vi ser en bild av huvudpersonen på knä i naken för att visa henne ha sex (under en diskussion om något tangentiellt relaterat till det med sina kollegor) med sin pojkvän.

Mina preliminära sökningar gav inget nyttigt, men jag ska försöka igen senare.

2
  • Varför citeras tre gånger?
  • @PeterRaeves: det var mer eller mindre den exakta formuleringen som användes (ja, mer exakt, hon sa att de "gjorde det tre gånger" eller något liknande).

Jag tror att du förmodligen letar efter Shibou till Iu Na no Fuku o Kite ("I de kläder som kallas fett"). Denna manga har en huvudperson som är överviktig och inte lyckas kontrollera sin vikt i början. Scenerna du beskriver av hennes kollegor och hennes pojkvän händer i detta. Hennes pojkvän heter också Saito och matchar din beskrivning. För att försöka undvika att bryta med sin pojkvän i åtta år utvecklar hon en ätstörning, vilket leder till ytterligare komplikationer. Huvudfokus är hennes psykologi och självkänselfrågor, liksom de frågor som står inför några av de andra karaktärerna.

Manga publicerades 1997 och omfattar totalt 15 kapitel (samlat i 1 volym). Den engelska versionen publicerades nyligen av Vertical.

4
  • Av någon anledning visas länken som tillhandahålls som misstänkt när du använder Chrome. Bara att lägga till MAL-sidan här för alla som behöver en alternativ infolänk.
  • @ Inte säker på vad problemet skulle vara med Manga Updates. Den är listad på anime.stackexchange.com/questions/4696/… och borde inte ha några verkliga problem. Men MAL-länken är verkligen också bra.
  • Det ser ut som ett HTTPS-problem. Det är förmodligen tillfälligt, men värt att nämna.
  • Ja, det är det. Jag glömde att tillägga att mangan verkade vara i en enda volym när jag såg den (och några mindre detaljer om huvudpersonens namn, vilket faktiskt gav mig mangatiteln efter en snabb sökning) men ja. Tack!