Anonim

Luffy Gear 5 - Anime War REACTION !!!!

Det pågår en debatt om hur Luffy fick ärret på bröstet men jag såg nyligen avsnitt 223 där Zoro och Luffy vi slåss och Zoro gav honom det ärret. Av vilken anledning diskuteras sedan hur han fick sitt ärr?

4
  • Det kan diskuteras, för efter den sjöhästbågen när Zoro skivade luffy visas inte X-märket på Luffys bröst. Så det antas att ingenting har hänt med Luffy vid den tiden. Under Marineford-kriget när Akainu slog förbi Jimbies kroppar och också träffade luffigt två år efter timeskipet visades 'X' -märket för första gången. Om jag var jag Odda skulle jag föredra att Luffy fick ett ärr från sin fiende än hans egen nakama. Det är mer dåligt av en karaktär som får ett ärr från en formidabel fiende eftersom det ärret kommer att påminna honom om en viktig händelse som hände vid den tiden. ;)
  • Ja det skulle vara bättre och tack för förklaringen
  • Observera också att ärret inte är ett rent snitt som ett svärd skulle göra (specifikt som Zoro fick från Mihawk), men väldigt brett och med varierande djup, som en dålig brännskada skulle vara.
  • Jag minns ett omslag av ett mangakapitel där någon frågade var ärret kom ifrån och Oda (eller den som skrev svaret) bekräftade att det orsakades av Akainu

Jag tror att Luffy fick ärret under Marineford War. Det är på Vol. 59 Kapitel 578 och avsnitt 487.

Efter att hans bror Ace dog bar Jinbe honom och försökte fly till Akainu. Jinbe hoppar i havet men finner att vattnet nedanför ska frysas. Akainu lyckas slå Jinbe och skada Luffy samtidigt. Jinbe ber Luffy om ursäkt för att han lät honom skadas.

Det kan ses på den här bilden att Luffys bröst brinner efter Akainus slag genom Jinbes kropp.

One Piece Wiki nämnde också hur Luffy fick X-Mark efter tidshoppet

Efter Timeskipet

Efter de två åren har några saker förändrats. Luffy bär en öppen, långärmad röd kofta med fyra knappar (vilken visar det X-formade ärret som täcker det mesta av hans bröst som han fick av dåvarande admiral Akainu), med en gul bälte bunden runt midjan, något som påminner om Gol D. Rogers outfit. Han har blivit något högre och visar sig vara betydligt mer muskulös på grund av sin träning. Detta kan ses i hans något tjockare nacke, mer uttalade deltoider och bättre definierade bröstkorgen.

(Min betoning)

Det är i avsnitt 223 när alla utom Luffy och Robin inte har något minne om att bli pirater. Zoro blir hypnotiserad av en minnestjuv och attackerar Luffy. I striden använder Zoro sin Katana och gör ett X-märke på Luffys bröst. Det är så Luffy fick sitt ärr.

1
  • 2 Nej, han fick det senare. Som du kan se efter det avsnittet har Luffy fortfarande inget ärr på bröstet, och det avsnittet är också fyllmedel. Rätt svar är redan accepterat,

Det var välkänt att den röda hundens (Sakazuki / Akainu) Magma Fist slog Luffys bröst flera gånger. Det viktigaste beviset är att Zoro och Luffy på Fisherman's Island sa att när den röda hunden befordrades till flottadmiral, grep Luffy omedvetet hans bröst, och det är uppenbart att smärtan orsakad av den röda hunden fortfarande är mycket tydlig . Sammanfattningsvis bör ärret på bröstet hos Luffy lämnas av den röda hunden. Luffy kommer definitivt att låta honom betala tillbaka 100 gånger i framtiden, tillsammans med Aces andel.

0