Anonim

Panasonic GX85 (4K) 12-35mm f / 2.8 ViiGim 503, AFC, dubbel IS, första test (3-axlig kardan)

Med tanke på hur viktigt 002 är att driva Star Entity, försökte APE klona henne för att skapa fler kandidater vilket resulterade i Nines. Men de var inte tillräckligt bra på grund av att deras blod var mänskligt.

Tja, efter att ha tagit en stor bit hår från Klaxosaurs prinsessa hade de förmodligen tillräckligt med material för att skapa mer korrekta kloner (eller åtminstone spela in nämnda genetiska kod). Varför slutade APE med bara en klon?

Med den mängd hår som Dr. Franxx erhållit försökte APE skapa flera kloner. Men 002 var den enda klaxosaur-klonen som överlevde.

Zero Two skapades av Dr FRANXX ur Klaxosaur Princesss DNA. Många exemplar som Zero Two själv föddes men lyckades inte överleva; vilket gör henne till den enda framgångsrika human-klaxo sapiens-hybrid
(betona min egen)

Detta förklaras i avsnitt 21 i en konversation mellan Dr. FRANXX och 002.

Zero Two vaknar och säger att 001 kallade henne en falsk. Dr FRANXX säger att 001 är den enda överlevande av klaxo sapiens, och hon är hennes klon. Hon skapades för att driva Star Entity på uppdrag av mänskligheten. Han säger att hon var den enda framgången