Anonim

Sweet Emotion av Aerosmith w / Lyrics

Varför kallar Conan Bourbon för en lögnare? Jag får fortfarande inte sammanhanget med detta i slutet av kapitel 897

3
  • Man förstår inte bara Conan-ordet
  • De är båda (låtsas vara) något de inte är.
  • Bara för att han ljög för Conan och berättade för honom att han inte var karaktären som Conan tänkte (när Conan frågar honom om han är en fiende till de dåliga killarna). Han hade ljugit för att Vermouth övervakade sina handlingar i det ögonblicket och han vill inte att misstankar ska falla på honom.

En trevlig fråga. Jag måste komma runt några ämnen för att hitta ett logiskt svar.

Låt oss börja med förklaringen av uttalandet "Liar" mot Toru Amuro. Det liv som Amuro lever och visar för alla människor runt honom är bara en lögn / falskhet. Han påstår sig vara en detektiv som Kogoro i det första avsnittet han dyker upp. Och efter att ärendet är löst vill han vara hans lärling för att stanna nära honom för att "lära sig från den stora Kogoro". Men efter att vi vet att han är Bourbon förändrades hela perspektivet. Vad vill han? Varför är han med huvudpersonerna? Vad är hans plan exakt? Snart avslöjas det: han vill bevisa att Shuichi Akai lever och han och Kir förfalskade hans död. Detta gör honom till en rädd fiende: han är nära huvudpersonerna, han har möjlighet att ta reda på sanningen, men Toru Amuro är inte den vi tror att han är - han är en ganska bra lögnare.

Akai förklarar det i det aktuella kapitlet: Toru Amuro är faktiskt Rei Furuya, en undercover-polis! Han infiltrerar också organisationen, som Akai brukade / som Kir är just nu. Teorin att Bourbon är vår fiende är fullständigt nonsens - han är på vår sida, även om han av några anledningar hatar Akai.

Han ljuger till och med för Vermouth i slutet: han hävdar att han hade fel; att Akai faktiskt är död och Kir är lojal mot organisationen. Denna lögn visar oss den verkliga sidan av Amuro - han är en vän.

För mig är situationen du är förvirrad av ett enkelt meddelande till varandra: Conan vet om den verkliga Amuro, den verkliga personen bakom sin roll. Men Amuro har i gengäld sina egna skäl att ifrågasätta Conan. Den sovande Kogoro är en punkt som Amuro ifrågasätter och tror att Conan står bakom det - det finns den här scenen där han ringer till Vermouth och säger att han vill stanna hos Kogoro eftersom han vill lösa mysteriet bakom den sovande Kogoro.

Min slutsats: Conan och Amuro känner varandras lögner. Och med den scenen ("lögnare" - "Du är en som pratar ...") erkänner de att de känner varandras hemlighet.

Mina fingrar gjorde ont. Jag hoppas att detta svarar lite på din fråga.

2
  • 1 Tack @Kaj, detta förklarade verkligen mycket. Tack också för sammanhanget, det här var ett riktigt bra svar.
  • @thinlyveiledquestionmark Inga problem kompis. Jag är glad att jag kunde hjälpa dig. : D