Anonim

SHANK - Good Night Darling (Officiell video)

I Fairy Tail, spelar det någon roll vilken typ av magi två trollkarlar använder för att utföra ett unison raid? Okej, jag förstår att Gray och Juvia har gjort unison raids tidigare, men båda deras magiker har samma koncept bara i olika former. Men låt oss säga att någon som Natsu eller någon med en typ av Lost Magic (drakemordare) skulle utföra en unison raid med Mirajane, till exempel.

Närmare bestämt skriver min vän en fanfiction på Fairy Tail, där huvudpersonen är en drakemordare, och hon har också en annan viss magi som överlämnades från hennes mamma, en typ av förlorad magi (en musikalisk magi, där om karaktären sjunger eller spelar något instrument, ljudvågorna attackerar motståndaren, och på grund av det hela med

Dragon Slayers med sina drakar som är inuti dem och gör antikroppar så att de inte skulle bli drakar, förvandlades (på något sätt) till hennes former som hon kan använda för den här förlorade magin, det är galna kraftfulla.

Min vän är inte riktigt säker på om hon kan utföra en unison raid med Mirajane, för de båda sjunger, för Mira har inte den här förlorade magin. Så är det möjligt?

(Ledsen om det är riktigt långt)

Definitionen av Unison Raid är

En extremt kraftfull förmåga som gör det möjligt för två magiker att förena två slags magier som liknar naturen tillsammans, vilket skapar en ännu starkare attack.

Wikia-sidan listade Unison Raid som har utförts i serien. Vi har:

  • Lucy (Vattumannen) + Juvia = Vatten + Vatten
  • Grå + Juvia = Is + Vatten
  • Wendy + Lucy (Skorpionen) = Vind + Sand
  • Sträng + Rogue = Ljus + Skugga

Alla element som de använder går inte emot varandra. I videospel är vanligtvis ljus och mörk / skugga motsatta element, men i naturen, när det finns ljus, finns det mörker / skugga. Så i naturen de är inte motsatser och är faktiskt ganska liknande.

Nu finns det ett problem med vad du angav i din fråga. Mirajane använder inte sångmagi. Hennes magi är en Take Over (transformation) magi. När Mira sjunger sjunger hon normalt, inte med magi, så du kan inte Unison Raid det.

Är det möjligt att Unison Raid 2 sångmagics? Ja det är det. Men båda magikerna måste matcha frekvensen på deras sång så att den resulterande ljudvågen inte avbryter varandra. Så om den första magikern använder en sångmagi som resulterar i följande ljudvåg (en sinusvåg),

Då måste den andra trollkarlens sångmagi skapa en ljudvåg som har samma frekvens (samma position som kullar och dalar). De kan ha en annan amplitud (höjder och djup på kullarna och dalarna), det spelar ingen roll.

Men om den andra magikern inte lyckades skapa en ljudvåg med samma frekvens, låt oss säga att han skapade en kosinus ljudvåg, då skulle den resulterande Unison Raid inte vara lika stark, om den kan kallas en Unison Raid som är. Det är ännu värre om han skapade en -sine-våg. De kommer att avbryta varandra.

För jämförelse:

Inte särskilt synkroniserad

Avbryter varandra

Perfekt synkroniserad

2
  • 2 Först och främst är kommentarer inte för att säga tack. För det andra, om ett svar svarar på din fråga, accepterar du det som rätt svar istället för att tacka dig. Även om ett svar är användbart, röstar du upp det. Välkommen till Anime Stack Exchange.
  • Jag skulle vara villig att satsa på idéerna här för Song Magic Unison Raid gäller förmodligen nästan identiskt med alla typer av Unison Raid, skillnaderna är helt enkelt hur de synkroniseras. Även om bara råa synkroniserade magiska attacker inte skulle kräva något av detta, men är naturligtvis lättare och mindre kraftfulla.