Anonim

Healing Restorative Ambient Music ✧ Lätt stress och öka immunsystemet ✧ 396Hz / 528Hz

Även om det bara nämndes en gång i piloten för mangan, är en intressant detalj om Death Note att det ursprungligen fanns ett sätt för användaren av anteckningen att vända någon av de dödsfall som de utförde. Precis som att skriva ett namn i Death Note-anteckningsboken så småningom skulle döda en person, fanns det ett speciellt radergummi som inte bara fysiskt kunde bli av med namnet skrivet i boken utan även återställa livet som togs också.

2
  • Ja nej, när ett namn är korrekt i anteckningen kommer personen att dö, såvida inte Netflix-filmförfattarna är dumma.
  • @ IG_42 Jag tror att det i Netflix-filmen finns ett alternativ att bränna sidan som namnet skrevs på för att förhindra döden.

Death Eraser uppträdde exklusivt i kapitel Death Note Pilot, vilket inte är kanon.

Om pilotkapitlet betraktades som kanon skulle flera saker motsäga sig själva, som hur reglerna i Death Note innehåller att det finns oändligt antal sidor i Death Note, medan det i pilotversionen anges att det har 60 sidor med 38 rader per sida.

Ja, det är sant att det finns en Deathnote Eraser.

Denna händelse finns i en novell i 'Death Note 13: How to Read Death Note' bok där Ryuk överlämnar ett radergummi till en ny ägare av boken, som råkar vara ett barn.

Medan i själva Deathnote-handlingen nämns Eraser inte.

1
  • 1 Novellen som ingår i [b] Hur man läser [b] är faktiskt [b] Death Note-piloten [b].

I Netflix-filmen är regeln att du är högt för att bränna en sida och bara en sida och när du gör det innan den personen dör kommer de inte att dö men Ryuk sa att du inte är högt för att bränna mer än en sida. som han kan ljuga och inte vill att du ska komma tillbaka från alla människor du vill döda, men jag fyller som om han inte är det.

Baserat på Netflix-versionen, där en av reglerna säger att döden måste vara möjlig, dvs ingen haj som kommer ut från toaletten för att bita personen, det är inte tillåtet att återuppliva livet. Så om det inte kan hända under normala omständigheter kan det inte hända via Death Note. Det verkar då som att Death Note driver sannolikheten men att den inte kan nå oändlig osannolikhet.

Redigera tillägg:
Radergummi är således inte möjligt eftersom det inte finns något sannolikt sätt att föra någon tillbaka från de döda. När någon är död förblir de döda. Gorzius håller också med om att det är detsamma i manga / serietidningen.

3
  • Yepp, detta är också sant i manga / anime.
  • Detta har inget att göra med frågan
  • Jag förnekar radergummi baserat på det faktum att det inte förekommer att återföra någon från de döda i det normala / vanliga livet. Jag kommer att lägga till något om radergummit för att göra länken tydlig.