Anonim

TOPP 10 Starkaste DRAGON BALL Z karaktärer

Eftersom Universe 6 tappade sina potaraörhängen och de två kvarvarande krigarna är namekians, och det verkar som om de så småningom kan smälta med tanke på att Champa säger till dem "du vet vad du måste göra, eller hur?" och de säger "lämna det åt oss, Champa sama" "Vi kommer att besegra Universum 7" vilket skulle vara en mycket optimistisk tanke om de bara litar på sin nuvarande effektnivå som ligger nära Piccoro eller Gohan, om de så småningom smälter samman, hur mycket starkare kan de bli? är namekian fusion starkare än potara fusion?

Korrigera mig om jag har fel, men med tanke på Champas handlingar, ord och beteende hittills är jag ganska säker på att han försökte be dem att inte förlora. Som antingen skulle kunna indikera att förstöra fienderna (vilket verkar mycket osannolikt) eller vänta på det. Jag tror att han menade att vänta på det eftersom det i tidigare avsnitt sa att om det i slutet av tiden flera universum har krigare kvar så skulle den med flest krigare vinna. Med tanke på deras effektnivå + max effektnivå med någon form av boost skulle de inte komma nära Kefla. Även om de använde Potara örhängen. Detta beror på att de har en fast effektnivå på grund av att de inte har saiyanblod. De kan starta upp lite med en ki boost, men inget nära super saiyan.

Champa är ingen dåre. Han verkar som helvete dum och galen men hans beslut är perfekta och baserade på den nuvarande situationen. Därför sa han till Kale och Califa att attackera istället för att gömma sig när deras kraftnivåer höjdes för att förstöra Goku. Deras ursprungliga strategi var att vänta på det och hoppas kunna bli det universum med flest siffror i slutet av turneringen efter att Hit föll. Men Potara hände som körde Goku till UI. De 2 Namekiansna når aldrig ens effektnivån för SSJ2 Goku när de smälter samman. Med Potara kan de kanske tvinga Goku att använda SSG, men de kan inte öka sig mer och mer som en saiyan, så de kommer att hålla sig på den nivån medan Goku fortsätter att utvecklas.

Champa vet det också baserat på vad han hade sett. Han kan också vara ganska snygg så han kanske vill att de ska använda otäcka strategier för att minska fiendens antal. Men det är antingen detta eller väntar på det. Han menade definitivt inte att berätta för dem att slåss eftersom det skulle betyda förlusten av sitt universum på grund av att Jiren och Goku fortfarande lever. Även med utarmad uthållighet kräver Goku bara ett par taks för att återhämta sig igen för att använda gränssnittet. Detta är baserat på tiden som gick i turneringen (inte avsnitt) mellan första och andra gränssnittet. Champa att veta detta också skulle inte be sina krigare att slåss mot ett sådant hot.

Redigera: Jag märkte bara att jag aldrig hade svarat på din fråga och bara helt enkelt förklarade situationen. Svaret är nej. Namekian-fusion är inte starkare än Potara. Baserat på Piccolo x Nail fusion med effektnivåerna före och efter kan vi dra slutsatsen att denna formel är fusionseffekt = (A + B) * 7 (rå uppskattning). Potaraörhängen skalas mycket större och är kända som den starkaste typen av fusion. När Vegito introducerades i DBZ såg vi att den var mycket starkare än SSJ3 Goku. SSJ3 har i allmänhet en grov multiplikator på x400 (vissa källor säger x1000) från basformen. Eftersom vi också måste överväga Vegeta i fusionen kan vi dra slutsatsen att den faktiska multiplikatorn är åtminstone x100 med Potara örhängen. Jag kunde inte hitta någon trovärdig källa för att förklara multiplikatorn men baserat på före och efter scener och känd multiplikator för SSJ-tillstånd kan vi ge en rå uppskattning. Hur som helst är Potara mycket starkare än en namekisk fusion. Den mest rimliga formeln som jag hittade för den var basform A x basform B. Några andra sa att den drar ut maximal potential som uppnås av varje användare och multiplicerar den med 400. Men det här är inte officiella källor.

Så kort sagt, NejNamekian fusion är inte starkare än Potara fusion.

3
  • Jag håller med dig om att namekian fusion inte är lika stark som potara-fusion för det vi har sett upp för att veta. Men Dragon Ball-författare har en vana att ignorera sådana saker för att hålla historien igång och jag känner att det här kan vara en av dessa situationer
  • Så jag väntar lite tills Universum 6 elimineras för att se om så är fallet eller inte, annars kan jag acceptera fel svar
  • Jag håller helt med dig. Hittills matchade alla Namekians-fusioner formeln, men i supermängder ändrades saker och ting så mycket, så att vänta på det kommer sannolikt att bevisa mig rätt eller fel ... att om de kommer att smälta alls (jag hoppas de kommer).

  • För det första verkar Gohan vara starkare än de två namekierna eftersom han kämpade i sin basform och hans mystiska / ultimata form gör honom betydligt starkare och kan mycket troligt föra sin makt förmodligen till samma nivå som Kale och kanske till och med nära nivån av android 17.
  • Vad Champa försökte säga var att han hoppades att namekianerna visste vad som stod på spel och skulle göra vad som behövdes för att överleva.
  • De säger "Vi kommer att besegra Universum 7", liknar mer eller mindre att Ribrianne påstår sig vara starkare än Goku, eller Universe 9-krigare som försöker utmana Universe 7.
  • Om vi ​​antar att de råkar smälta, skulle de fortfarande inte vara i nivå med någon god karaktär (UI Goku, Jiren) eller till och med höga karaktärer som (Vegeta, Toppo, Freiza). Jag tvivlar starkt på att de till och med skulle vara starkare än mellanliggande karaktärer som 17 och Gohan, baserat på det faktum att bas gohan enkelt kunde hålla jämna steg med dem. Så idealiskt sett skulle de enda 2 kämparna de skulle kunna övermakta från Universum 7 vara Picollo och Android 18.
  • När det gäller jämförelsen mellan Namekian Fusion och Potara-fusionen, rekommenderar jag att du tittar på mitt svar här Alla möjliga fusioner / absorberingar och deras multiplikatorer. Där jag har förklarat varför potara-fusionen är mycket överlägsen än alla andra fusioner. Och också varför namekian-fusionen möjligen är den svagaste formen av fusion av alla de vi har sett på showen.

    Namekian-fusion är mycket svag. Dess boost är ungefär x300 ~ x400 (dvs ~ 3.500 PL -> ~ 1.210.000 PL).

    Medan Potara-fusion är minst x (400 + okänd konstant) boost.

    5
    • Referenskälla?
    • Dude vad? Varifrån kommer denna ekvation?
    • Den första är Piccolo-effektnivån innan du tränar på Kaiosamas planet dividerat med den angivna effektnivån för Piccolo efter att ha smält med Nail. Men han saknar med hänsyn till effektnivån för Nail (som uppgavs vara 42.000 i mangan tror jag) och han saknar också Piccolo höjde sin effektnivå på Kaiosamas planet. Om vi ​​använder den här logiken är Piccolo och Nail-effektnivån förmodligen cirka 80 000 till 120 000 (beräknade effektnivåer för Piccolo efter träning är cirka 40 000 till cirka 80 000) och namekian-fusionen skulle vara en multiplikator mellan x10 och x15
    • x300-400 anses inte alls svagt. Men bortsett från det, var kommer dessa siffror ifrån? Från vad jag vet namekian fusion boost högst till x10. Efter att ha gjort lite grävning slog jag upp den här tråden som sammanfattar den ganska bra om hur multiplikatorn är: neoseeker.com/forums/88/…
    • Detta är felaktigt. Namekian-fusionen är (Namek A + Namek B) * 7.08. Det finns ingen faktisk multiplikator med avseende på Potara-fusionen. Vi vet bara för ett faktum att det är den starkaste formen av fusion och överlägsen alla andra fusioner.