Anonim

\ "Jadusable.wmv \" Videonoteringar

Varför skulle Bomber hänga med två svagheter? Ingen av dem hade ens nen makt som de använde.

Varför kämpade inte Kilua med Bomber? Det verkar som om hans förmågor skulle ha varit bättre att använda mot Bomber eftersom han använde olika attacker men hade ett bra sätt att försvara sig.

Jag kan se varför Biske inte ville slåss mot honom men ärligt talat verkar Gon som den svagare av honom och Kilua så skulle det inte vara vettigare för honom att slåss mot bomber?

Om "svagheterna": Med tanke på hur Genthru (bombplanen) ville läka sina vänner först betyder att de är vänner och inte bara allierade. Så det spelar ingen roll om de är svaga, han vill ha dem vid sin sida eftersom han litar på dem.

Gon från början vill ha den svåraste utmaningen (Hisoka, Pitou), så det är vettigt att han tar ledaren. Också Genthru är åtminstone hög nivå vilket innebär att även om Gon och Killua tar honom på huvudet, skulle han fortfarande vinna. Anledningen till att Gon är rätt val beror på planen. De behöver en kraftfull attack (Janken), tillräckligt för att gå igenom Genthru försvar. Och Killua har inte den typen av makt.