Anonim

[Blade & Soul NA] Diamond Blade Dancer PVP (Arena 1v1)

Under Chimera Ants Arc, efter Gon slåss med Neferpitou,

Gon förlorade sin Nen.

Kommer han att kunna slåss och fortsätta att avancera inom Hunter x Hunter Universe?

3
  • vilken särskild del av serien hänvisar du till?
  • Jag föreslår att du plockar upp mangan, det skulle svara på din fråga.
  • förhoppningsvis då alluka återupplivade honom från det tillståndet botade det honom också av tillståndet att aldrig använda nen igen

Utan nen kommer Gon inte att kunna kämpa mot Nen-användare. Som vi såg i Heaven's Arena-bågen är det enda sättet att försvara sig mot Nen med Nen, och utan det kommer ens relativt svaga attacker att döda eller förlama dig.

För närvarande är berättelsen på obestämd tid, men om det någonsin kommer att gå ordentligt igen kommer Gon inte att kunna slåss mot Nen-användare om han inte på något sätt kan återfå sin Nen, vare sig av sig själv eller av någon som hjälper honom.

Det är uppenbarligen en annan historia, men jag tror att det liknar hur efter att Ichigo förlorade sitt andliga tryck i Bleach, var han ganska svag ett tag tills det återställdes för honom.

Alluka kunde rädda Gon, och det är definitivt möjligt att antingen någon Hunter har förmågan att återställa Gons Nen, eller att det någonstans i den mörka kontinenten kommer att finnas ett sätt att återställa det.

1
  • Sade mangan specifikt att Gon inte kunde lära sig om nen efter att han hade tappat den? Om så är fallet, även om det skulle sätta tillbaka honom, kunde han återfå sin makt. Bara en tanke.

Om du tänker på det djupt förlorade Gon verkligen inte sin Nen i sig. Han tappade bara förmågan att "använda" den. Kommer du ihåg vad Killua önskade sig? Han önskade att Gon skulle återvända tillbaks till det normala. Men vad är normalt?

Det antyds starkt att Gons Nen-porer precis är tillbaka till det normala igen. Till och med hans pappa hade sagt att han blev "vanligt"och om han vill eller inte är upp till honom.

Gon måste bara lära sig om Nen igen, så som Wing kraftigt öppnade sina Nen-porer eller det naturliga sättet.

Det största problemet här är önskan. Den auren sprids för långt och den önskan är för kraftfull. Jag undrar vem som kommer att lida ....;)

Jag tror att Gon kommer att sluta spåra och gå med i Phantom Troupe för att återfå förmågan att använda nen igen. Även hans nen-kategori kommer troligen att förändras under processen. Han kan sluta bli trollkarl eller specialist.

1
  • 1 Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange, en Q & A-webbplats relaterad till anime och manga. Vi uppskattar ditt bidrag, men ren åsikt / spekulation svar avskräcks. Istället redigerar du och försöker säkerhetskopiera svaret genom att tillhandahålla stödjande källor / referenser. Tack.