Anonim

Profetia 43, del 2 - VEM VÄLJER DU ATT VARA DIN POTTERJAGARE JAG, YAHUVEH ELLER HARRY POTTER! .Flv

I uppror, under striden

mot Homuras häxform, Homulily:

Vi ser korta blinkningar av andra häxor:

  • Charlotte / Bebe,
    **

Och

  • Oktavia
    **

Om Madokas önskan är absolut bör dessa häxor inte existera, men de gör det.

Varför ser vi dessa häxor i uppror?

  • Jag frågar inte varför dessa karaktärer finns i en annan form. Det förklaras. Jag frågar varför de är i häxform (även om det är kort).

Först och främst. när Homulily dyker upp var Puella Magi fortfarande inne i Homuras Soul Gem som fortfarande finns inom inkubatorns isoleringsfält. syftet med detta fält var att isolera Homura's Soul Gem från resten av universum för att observera vad som händer med en Soul Gem innan den splittras och tas av Cycles Law, förhoppningsvis förstå hur Cycles Law fungerar och i slutändan styra den för att återinföra häxningssystemet för energiuppsamling (det är långt överlägset den nuvarande metoden för att döda Wraiths som indikeras av inkubatorn i slutet av serien (efter att Madoka gjorde om universum och Homura förklarade det för dem))

Madoka var också utan hennes makt. när hon blev medveten om inkubatorns plot ville hon rädda Homura, men det var uppenbarligen en fälla så hennes minnen och makt fick 2 personer, Sayaka och Nagisa. eftersom Madoka ser och existerar i universum vid alla tidpunkter är det svårt att berätta vad som hände i universum medan hon var borta. Men kom ihåg att det var förrän Puella Magi förstörde isoleringsfältet och befriade varje som Madoka Kami steg ner.

med Nagisa och Sayaka, kom ihåg att häxor är magiska flickor som gav i förtvivlan. resultatet av Madokas önskan, som cykellagen, var att framträda inför en magisk tjej och låta dem dö med hopp, med vetskap om att de inte kommer att bli det som de har stoppat för att skada de människor de bryr sig om. Både Mami och inkubatorerna noterar att när lagen om cyklar tar bort en magisk tjej, sprider deras Soul Gem Shatter och vi ser detta hända i det föregående universum också, samma sak händer när de blev en häxa, men i stället reformeras Soul Gem till en sorg Utsäde.

Eftersom Magical Girl's and Witches är desamma och som inkubatorerna sa

eftersom detta land kallar kvinnor som fortfarande växer upp shoujo ( ), för flickor som på väg att bli majo ( häxor), är det logiskt att kalla dem mahou shoujo ( magiska tjejer).

man kan anta att potentialen att bli en häxa alltid är närvarande, varför Madoka skulle kunna bli en häxa efter att ha gjort sitt kontrakt och förstört Walpurgisnacht i ett angrepp (eftersom vad hon förtvivlade över? Alla andra utom Homura var redan borta) och hur hon måste ta bort en magisk tjej innan de blir en häxa. eftersom Sayaka och Nagisa arbetade med Madoka i det här uppdraget för att rädda Homura är det möjligt att Madoka kan ha hjälpt dem att kontrollera sin häxform eller de lärde sig att göra det själva som förberedelse för detta1, ingen vet riktigt vad som blir av Magical Girls när man är i Madoka's Care in.

Jag diskonterar teorin att deras Witch Forms var förutom de krafter Madoka gav dem när Sayaka och Nagisa gav detta tillbaka till Madoka i slutändan men i Homuras universum var Sayaka på väg att kalla Oktavia innan Homura ingrep


1: trots allt har de att göra med ett lopp som skulle kunna dölja Homuras väntande omvandling från Madoka, och de förklarar små vita skiter!

2
  • Bara nyfiken: var inte inkubatorfältet kontraktsbrott? Eftersom det direkt blockerade Madokas önskan? Jämför det med att t.ex. köpa hela marken i USA, men det finns fortfarande en miltbas som du hindras från att komma in (som inte nämndes i kontraktets villkor).
  • @JamesTheAwesomeDude och Madoka gjorde sin önskan i det gamla universum som hade häxor, kom ihåg att tills Homura berättade för dem att inkubatorerna aldrig visste att häxor eller det tidigare energisystemet de använde fanns. du kan inte ha ett avtal om att köpa all mark i USA om USA aldrig ens existerade i universum

Häxor skapas fortfarande i det nya universum, men de är okända eftersom Madoka viskar bort dem vid tidpunkten för deras omvandling. Dessa två är tidigare magiska tjejer som togs av cykellagen. De är samtidigt magiska tjejer, häxor och en del av Madoka själv.