Anonim

Kenapa Bertolt Menangis Didepan Armin .. ?? Ini Penjelasannya ...

Varför är det så att det i vissa återblickar verkar som att Eren och Mikasa inte finns i väggarna? och nej, jag pratar inte om de små sakerna, på de yttre delarna av väggarna, som där Eren bodde.

4
  • Vad är "de" som du hänvisar till?
  • Några av huvudpersonerna, särskilt Eren och Mikasa.
  • Några stödjande bevis hur verkar det som om Eren och Mikasa inte finns i väggarna? Vi vet att byar inuti murarna ligger långt ifrån varandra. Major Citiies är bara de utskjutande bitarna på väggarna
  • Väggen är väldigt stor och har mycket skog så det är i väggen

Väggarna är massiva, så det är troligt att de är i väggarna, bara i en avlägsen del

2
  • Tack, min kille, men en fråga, i flashbacken när Mikasa kidnappades, och Eren ljög att han var förlorad, sa den andra killen att det var dangoures att gå vilse, på grund av vargar, och jag tror inte att de skulle ha vargar i där.
  • @uselesscrapyoudontneedto tror du verkligen det? Om man tar hänsyn till värden på väggradien i första episoden av anime är den totala ytan mellan väggen Maria och väggen Rose cirka 270 000 kvadratkilometer. Jag tvivlar verkligen på att det inte räcker för fullfjädrade ekosystem inklusive vargar.

Standardkaraktär, plot och platsspoiler för säsong 1 och 2 av Attack on Titan, och motsvarande material från mangan. Några saker vi vet om Mikasas barndomshem och de händelser som ger oss inblick i dess plats:

  • Det är ett trähus med anständigt storlek som ligger i ett lantligt område, omgivet av träd, vid foten av en kulle, i en bergliknande region. På sidan av huset lagrar de en kraftig hög med ved, och inget av de omgivande träden såg ut att huggas så vi kan anta att området i fråga sannolikt är i en skog eller nära en skog vid foten av ett berg (Manga, Vol. 2, s. 36)
  • När Mikasa kidnappas tas hon till en annan landsbygd som delar samma träliknande bostadsstruktur, omgiven av träd och med ett berg i närheten av baksidan, och huset ser ut att vara på en sluttning av något slag (Manga, Vol. 2, s. 42)
  • Strax därefter får vi ett kort tillbakablick till ett barndomsminne som bekräftar att huset ligger vid skogsbotten och att huset också är ett jordbruksmark (Manga, Vol.2, s. 62).
  • Nu vet vi att Eren bodde vid Shiganshina, och det finns två skogar på vardera sidan av detta område, antingen en trolig plats för Mikasas barndomshem. Området nordost om Shiganshina är där mötet med den kvinnliga titanen äger rum och så vi vet att det finns en skog där. Området nordväst om Shiganshina är där Kristas kidnappning sker, så vi vet att det också finns en skog där.
  • Men som nämnts ovan var Mikasa barndomshem nära eller i en skog, och skogen var också nära en anständig storlek bergskedja. Korsreferens med terrängen som anges i volym 2 i mangan, endast bergskedjor inom någon av murarna ligger nordväst om Shiganshina. Det finns inga bergskedjor nordost om Shiganshina (Manga, Vol. 2, s. 38)
  • Slutligen, för argumentet att Mikasa bodde utanför murarna, kom ihåg att platsen var tillräckligt nära Erens hem i Shiganshina att Eren och hans far reste till Mikasas hus till fots. Och i Attack on Titan går ingen genom titan territorium utan en häst. Så med tanke på att de reste till Mikasas hus till fots skulle det vara säkert att anta att platsen de reste till var inom Wall Maria men utanför Wall Rose.

Det betyder att den mest troliga platsen för Mikasas barndomshem är någonstans nära Chlorba, troligen sydost om den, men fortfarande inom Wall Maria. Åtminstone tills ytterligare information släpps som visar något annat.