Anonim

5 konstiga ljud ingen kan förklara

Jag har följt Gymnasiet DxDs anime och manga. Det har dock inte funnits någon förklaring till vad DxD i titeln betyder hittills.

Vet någon vad det står för?

1
  • I Highschool DxD BorN öppningen står "Dear x Dear"

Som avslöjat i Volym 16 i ljusromanen är DxD namnet på en antiterrororganisation och har betydelsen av de olika fraktionerna som bildar gruppen:

Djävuler, också en drake, och ordet "Fallen" av en fallen ängel - som undergång.

(På japanska är Fallen Angel [堕 天使] 【だ て ん し whose, vars romaji datenshi börjar med D)

Citat från romanen:

—Då mumlar Koneko-chan.

“- [D × D].”

Alla tittar på Koneko-chans muttrande. Koneko-chan är förvånad över att ha så mycket uppmärksamhet riktad mot henne. Hon fortsätter sedan medan hon känner sig blyg.

"Tja, eftersom det är ett blandat team bestående av olika varelser, så kände jag mig ..."

Frågar Rias.

”Vad står [D × D] för? Står det för att vara en Dragon of Dragon som Great Red? ”

"Nej, det kan stå för Devils, också en drake, och ordet" Fallen "av en Fallen Angel - som undergång."

Svarar Koneko-chan.

Jag förstår, så det betyder [D × D] medan du pekar mot Devils, Dragons och liknande.

Sensei nickar med huvudet.


Enligt Volym 6 av ljusromanen står DxD också för Dragons drake, med hänvisning till den stora röda:

”Det finns två drakar som kallas” Red Dragons ”. En av dem är den forntida draken från Wales som bor i dig. Walesisk drake. Sekiryuutei. Hakuryuukou kommer också från samma ursprung och samma myt. Men det finns ytterligare en “Red Dragon”. Det är Red-Dragon som är inspelad i Uppenbarelseboken. ”

"Uppenbarelse……?"

“Den sanna gud-kejsaren av Red-Dragon. Apocalypse Dragon, the Great-Red. Det är den stora draken som kallas ”True-Dragon”. Den väljer att leva i dimensionell klyftan och simmar där för evigheten. Idag kom vi hit för att bekräfta ”det”. Fältet Betygsspel är inuti ett avsnitt i måttgapet genom att sätta på en barriär.Den här gången var Ophis sanna mål att bekräfta det. Shalbas plan var något som inte var viktigt för oss. ”

[...]

Den tiden visade Vali de tydligaste ögonen som någonsin sett tidigare.

”Den jag vill slåss mest med. Apocalypse Dragon Great-Red som kallas [DxD], Dragon of Dragon. –Jag vill bli ”The True God-Emperor of White-Dragon”. Det kommer inte att se bra ut om det "vita" är en rang under "Rött" när det finns den ultimata klassen för "Röd" eller hur? Det är därför jag kommer att bli en. En dag när jag besegrar Great-Red. ”

3
  • Fallen Angel skrivs som och uttalas som Daten-shi, vilket är anledningen till att fallna änglar samlas i hela drakar och djävlar, om någon undrar var "D" är i DxD
  • @ ton.yeung inte att avstavningen betyder i alla fall, men om något skulle det vara da-tenshi.
  • Lägg till att Isseis senaste power up som kombinerar Ddraigs kraft med Ophis och Great Red kallas DxD (läs som Diabolos Dragon).

"DxD" i Gymnasiet DxD står för "Draw x Delete".

I öppningssången av Gymnasiet DxD, (Jag föreslår att du lyssnar på den med texter på engelska) du kan se i den att de säger den fullständiga formen av "DxD".