Anonim

Vad händer om Sasuke aldrig lämnade Konoha !?

Jag förstår att Sasuke lär sig att Itachi motiverades av hans önskan att skydda byn. Itachi slaktade bara sin klan för att de planerade ett uppror. Och sålunda var Sasukes motivation för att döda Itachi något missvisad. Eftersom Tobi berättade för honom om Itachi, varför vill han förstöra Konoha? Itachi dog och skyddade den, så varför vill Sasuke förstöra den?

1
  • det är uchiha förbannelse av hat,,, kärlek kan bli hat lätt för dem.

Han vill förstöra byn som ger sin älskade bror möjlighet att välja mellan sin familj och sin by.

Sasuke kan legitimt tänka att om de får ett kommando att döda alla dina släktingar, är de människor som gav kommandot onda och bör förstöras.

Glöm inte att när det gäller familjen kan mycket starka känslor lätt påverka Sasuke.

Egentligen var Itachi att välja byn framför sin familj det onormala beslutet.

Båda gångerna var det hämnd.

Ursprungligen ville han hämnas sin klanmord från sin bror Itachi och senare, på att veta att attacken beställdes av Leaf Village äldste och, för att skydda Sasuke, Itachi var tvungen att döda hela klanen av sina egna händer, hans hämnd anda var mot hela Leaf byn som helhet.

I mangan har Second Hokage nämnt att Uchihas älskar sin familj mer än någon annan ninja. I själva verket utvecklas deras Sharingan när de kämpar för sina nära och kära och har också denna tendens att bli ondska och på en irrationell blodsfeader när deras nära och kära skadas eller dödas. Detsamma hände med Madara Uchiha när hans bror dödades.

Dess hämnd för hans familj och hans klan. & Han kallar honom själv hämnare för samma sak.

Han valde att lämna byn och bli student i Orochimaru eftersom han ville bli starkare än sin bror och sedan döda honom (Itachi). & För att kunna döda Itachi måste han vara tillräckligt kraftfull så han gick med i Orochimaru för att få makt och lära sig ny jutsu. Så han kan hämnas sig mot Itachi.

När Tobi (Obito) berättar för honom falsk berättelse om hur lövbyn befallde Itachi att mörda hela Uchiha-klanen som vänder Sasukes känsla att hämnas hela byn för att tvinga sin bror att göra denna grymma handling. & beslutade att förstöra bladby.

Jag tror att de här två sakerna gör Sasuke Evil för först ville han hämnas sin bror för sin Clan & Family till varje pris. & sedan Secound när han fick veta om Itachis offer för hela klan & familj för byns skull.

Från den första showen Naruto i säsong 1, avsnitt 29, ormen som bet sasuke i nacken gjorde ett tecken på ondska, snart skulle han släppa eller försegla ormkraften.

Sasuke ville hämnas på itachi och återställa sin klan och familj, för att få ny Justu, var han tvungen att lämna byn och lag 7.

1
  • 1 Detta förklarar inte hur Sasuka blev 'ond'

sasuke undersand att danzo tvingar itachi att döda sin klan eftersom det inte finns någon är starkare itachi så använd honom säg wepone och döda hela uchiha-klanen men han kunde döda sin egen bror och sasuke hatar honom innan han inte känner till turth men toib berättade för honom allt han ligger så att han försöker förstöra blad men itachi berättade för honom och försök nu att skydda blad