Anonim

Bran Van 3000 - Dricker i LA

I likhet med Lucy, Wendy, Natsu och alla hade deras edolas-vänner samma namn. Hur kommer det sig då att Makarov och Gerrard var olika? Det finns officiella källor (kan inte komma ihåg var jag såg det) att deras Edo-karaktärer fick namnet "Faust" och Mystogan med replik. Vad gör dessa två annorlunda än alla andra, vars Edo-namn var detsamma? (Natsu, cana, lucy, elfman, sugarboy, hughes, coco, etc.)

1
  • fairytail.fandom.com/wiki/Mystogan; första meningen bekräftar att Mystogans riktiga namn är Jellal.

+50

Jag tror att det är ett tomthål. Saken är att det inte finns något sätt att allt kan vara motsatt i Edolas. Som du sa är Faust verkligen Makarov och Mystogan verkligen Gerrard, men i Earthand är Makarov inte far till Gerrard. Du antar att namnen är tillfälligheter för alla (även det är mycket osannolikt) och glöm inte att vissa karaktärer inte var så olika i Edolas, som Gajeel. De var mycket likartade i personlighet, och även Coco verkar mycket lika i båda fallen. (Obs: Earthland Coco var ett fyllmedel i anime. Tillsammans med Sugarboy, Hughes och Byro)

Kom också ihåg hur i Fairy Tail Battle med Laxus Natsu och Gajeel av någon anledning ansågs "över 80 år"? Tja, anledningen till det avslöjas framåt i handlingen, vilket är att:

De är faktiskt över 400 år gamla. Inklusive Wendy också.

Om du ser saker på det här sättet finns det inget sätt att Edo-Natsu (eller Edo-Wendy eller till och med Edo-Gajeel) skulle ha varit där när Natsu, Happy, Wendy och Carla besökte Edolas, eftersom vi är säkra på att med Edo-människor , de har inte samma omständigheter som de faktiska Fairy Tail-medlemmarna.

Sammanfattningsvis: Jag tror att det är ett oplanerat misstag. såvida det inte är avsett, men säg om Gajeel, Natsu och Wendy inte var i Edolas så skulle det väcka en fråga för tidigt, eftersom svaret avslöjas ganska länge efter. Kanske var Hiro tvungen att göra saker på det sättet.

Jellals Edolas motsvarighet heter Jellal.

Han säger i kapitel 167 ”Mitt namn är Jellal” till Wendy. Mystogan är ett falskt namn.

När det gäller varför Faust inte heter Makarov, kan det förmodligen bero på de olika födelsesituationerna. Idén till namnet Makarov kom eftersom han föddes av en av grundarna av Fairy Tail och Mavis namngav honom (kapitel 450). Faust var emellertid aldrig släkt med Fairy Tail-guilden, så Edolas Mavis skulle inte ha en chans att namnge honom. Det finns en anledning till att han inte är guildmästaren.

Eftersom någon annan heter honom är hans namn annorlunda.

4
  • Egentligen kan man säga det för alla andra. Lucy hade aldrig Jude eller Layla som föräldrar, så vem gav henne namnet?
  • Hennes Edolas föräldrar avslöjades?
  • Förmodligen inte, men på något sätt är Makarov fortfarande inte släkt med Gerrard
  • Jag menar, det är också möjligt att alla namn är desamma och Faust tyckte bara inte om namnet Makarov och namngav sig själv. Det skulle vara den enklaste lösningen.

Gerrard och Mystogan var inte två personer utan samma person som kom till jorden för länge sedan och förfalskade namnet Mystogan. Han var inte en jordländsk duplikat av Edolas Gerrard.

1
  • Har du bevis för att bevisa ditt uttalande? För i anime är Gerrard och Mystogan helt klart två personer.