Anonim

Riktade individer # Dragon Slayers

Under de stora magiska spelen kunde de inte besegra alla drakar som kom ut ur Eclipse gate. Drakarna såväl som framtida Rouge och Lucy försvann bara och gick tillbaka till sin egen tidslinje när Eclipse gate förstördes.

Men som Zeref uppgav är Natsu och de andra drakemordarna från det förflutna och reste till den aktuella tidslinjen med samma Eclipse-port.

Så varför försvann de inte lika bra när Eclipse-porten förstördes?

Möjlig plothole ??

5
  • Det är en förändring i framtidens linje, skurkar och lucy kommer från framtiden och de andra är från det förflutna. När de förändrar händelserna som gjorde den onda oseriösen och framtiden lucy finns de inte längre längre.
  • @Rezende Men drakarna är också från det förflutna precis som draklagarna.
  • R.Eyes Vilka drakar? De som passerar kasta grinden kommer till samma tidslinje av onda skurkar
  • Som jag förstår kommer drakarna från 400 år sedan tidigare. Tidslinjen där framtida Rouge kommer ifrån har inte drakar eftersom Lucy stänger grinden i den tidslinjen, det är därför han reste till tidslinjen innan Lucy stängde grinden (vilket är den aktuella tidslinjen). kolla det här svaret: anime.stackexchange.com/a/13898
  • Jag tror inte det, drakar relaterade till drakemordarna kommer från 400 år sedan, men i den onda oseriösa tidslinjen går han in i porten och reser till den här tiden för att ändra tiden och åka tillbaka kasta grinden med resten av drakarna. Drakarna som skapar drakemordarna har en annan tidslinje eftersom detta

Först (och ännu viktigare): Enligt Wikia-sidan i Eclipse Gate (förlåt, jag kunde inte hitta själva kapitlet där prinsessan faktiskt förklarar detta):

Många år senare, efter att en annan Eclipse Gate har konstruerats, efter avslutningen av den fjärde dagen i X791 Grand Magic Games, kommer Arcadios och Yukino att föra Lucy, Natsu och deras vänner före porten medan de försöker övertala Lucy att hjälpa till med Eclipse Project .

Så detta är inte samma Eclipse Gate som konstruerades av Zeref och användes av Anna och Layla för att föra drakens slaktare in i nuet, och förstöra det kan därför inte påverka huruvida drakarna är närvarande i den aktuella tidslinjen eller inte .

Andra: Evil Rogue och hans drakar försvann, eftersom porten som han använde i framtida att komma tillbaka till nuet förstördes i närvarandedärför kommer han inte att kunna använda den för att komma tillbaka till nutiden, därför skulle han inte kunna ta med drakar från det förflutna. Samma logik gäller inte för tidsresor som tar människor till framtiden: oavsett vad du gör med tidsresan efter de anlände, de kommer fortfarande att vara kvar eftersom det inte finns något behov av tidsresande enhet för att hålla dem där.

(Annat än detta, ja, tidsresor i de flesta berättelser suger och är vanligtvis fulla av plothål. Fairy Tail är inte annorlunda, det finns många öppna frågor. Med Eclipse förstörd varför gick vi inte tillbaka till den ursprungliga tidslinjen med 10000 drakar som förstör allt? Eller varför förblev staden förstörd efter att drakarna försvann? Nåväl, åtminstone fick vi inte en "Back To The Future" -liknande tidslinjer, det finns fortfarande tid att rädda dina föräldrars äktenskap " plotthål.)

1
  • Gick med på. Porten måste finnas på båda punkterna för att tidsresan ska vara möjlig. Natsu och de andra gick från det förflutna till framtiden, och porten hade redan överlevt den mellersta delen för att de skulle kunna göra det. Rogue gick från framtiden till det förflutna, och i sin tidslinje fanns grinden vid båda punkterna, men genom att resa till det förflutna skapade han en ny framtid, som när grinden förstördes gjorde hans första resa omöjlig, så tiden fixade omöjlighet genom att skicka dem tillbaka till sin egen tid.

De skulle också ha behövt bygga porten 400 år tidigare för att få drakar så att hela idén är full av hål som en massa Fairy Tail. Även om det är en bra show, motsäger de bara ständigt tidigare angivna fakta

Porten förstördes och blev av med framtida skurkar och framtida lucy eftersom de kom från framtiden som inte hände ännu. Och eftersom det inte hände försvann de tillsammans med någonting. De förändrades som drakar som passerar porten. Det fick inte drakemordarna att försvinna, för de korsade porten för lång tid sedan och det hade inget att göra med framtida skurkar eller lucy. Så allt innan de stora magiska spelen och innan det skulle fortfarande vara där.

Det är möjligt att vi inte såg framtiden med 10000 drakar eftersom Fro inte dog. Tänk på det, om Fro dog, betyder det att Rough kommer att döda Sting. Det leder oss till kriget mot Zeref.Kanske vann Natsu inte eftersom Sting var död, så Rough gjorde förmodligen något dumt (som inte ledde till mangaplatsen).

På grund av det förlorade kanske Zeref mot Acnologia efter att han besegrade Natsu och Acnologia kontrollerade världen, eller Natsu besegrade Zeref men förlorade mot Acnologia eftersom Sting inte var där, och Rough kämpade förmodligen Acnologia och alla andra drakmordare.

Det här är kanske min teori men det låter som något som skulle hända.