Anonim

Hans föräldrar syns inte vid hans äktenskap, under förslaget eller ens hemma! Men det finns (så länge mitt minne tjänar) inget kanoniskt uttalande där det nämns att han inte har några föräldrar eller bor borta från dem. Jag är förvirrad om han är föräldralös eller bara lever utan sina föräldrar.

Takagi Akitos föräldrar visas i ett tillbakablick i kapitel 8 i mangan med titeln Ame to Muchi, där Takagi förklarar att hans pappa var uppsagd från en bank och hans mor pressade honom att bli bankir, men han stod upp mot henne och hon kommenterade aldrig hans val efter det.

Takagis mamma kallar honom "Acchan":

Takagis far:

I kapitel 76 med titeln Daisuki till Hitei äger en scen rum under Takagi och Kajas bröllopsmottagning, men även om arenan ser ut att vara ett stort rum där det lyckliga paret sitter vid ett speciellt bord på en upphöjd scen som vetter mot gästerna, gör det inte visa vem som helst av bröllopsgästerna är andra än 1) bordets ena rundabord Shounen Jump publik och 2) två andra tabeller (där ingen av figurerna visas i detalj). Det är omöjligt att veta om Takagis far är en av de sittande gästerna i bilden, eftersom hans ansikte aldrig visades eller om hans föräldrar satt vid ett annat bord. I japansk kultur är det troligt att de skulle vara närvarande vid bröllopet, klädda i den förväntade klädseln för föräldrar till bruden och brudgummen enligt samtida japansk kultur, skulle presenteras med en present och / eller tal från gifta par under mottagningen och skulle delta på något sätt som hedrar dem, som att stå i mottagningslinjen, hålla ett tal och / eller hälla drycker för gästerna innan toastet. Om föräldrar är frånvarande skulle det leda till att föräldrarna ser dåligt ut, så om inte föräldern är avliden / på sjukhus eller om föräldra / barnförhållandet är helt avbrutet, skulle det vara extremt sällsynt att en förälder inte var där. I flashbacken indikerar Takagis mamma en önskan att hennes familj ska ses positivt i samhället / att följa samhällsnormer, så hon skulle sannolikt vilja ta sin vanliga plats i sin sons bröllop.