Anonim

Long Way Up - Officiell trailer | Apple TV

Han har dödat cirka tiotusen systrar, om han gjorde det med en hastighet av åtta systrar per dag skulle det vara:

10000 / 8 = 1250 days 

Eller cirka 3 år och 5 månader.

Kunde experimentet ha pågått så länge?

I ett nötskal gick Accelerator igenom nästan 10K systrar inomhus. Som ett resultat av detta kunde han effektivt döda många systrar.

Förutsatt att han "arbetar" i 12 timmar och dödar en syster var 8: e minut i genomsnitt, skulle han gå igenom 9800 systrar på 4 månader.

Källa: http://toarumajutsunoindex.wikia.com/wiki/Level_6_Shift

Det är okänt hur länge experimenten pågick, men eftersom Nunotaba Shinobu har pratat med en klon som bär en vinteruniform och att Accelerator har dödat den första klonen som hade på sig en sommaruniform, kan man anta att experimenten gick i flera månader under höst-, vinter- eller vårsäsongen - åtminstone förberedelserna av klonerna - innan de stoppades. Dessutom har flera experiment utförts inom lokalerna för forskningsanläggningar tills de flyttades under maj det samtida året.
...

I maj det aktuella året flyttade experimenten till de yttre och tomma platserna. Detta beror på kraven på slagfältet, eftersom sådana experiment 1 till 9802 har utförts inuti, medan de återstående 10198 experimenten skulle behandlas utanför.

2
  • Så mindre än ett år skulle det betyda att han dödade mer än 27 systrar per dag. Detta svarar också på varför de hittills fick veta om experimenten. Tack!
  • 1 @noko ja, rykten började inte riktigt förrän han slog 9900 för det var då de började få systrarna att vandra runt