Anonim

Shucks You (musikparodi) F * ck You Cee Lo Green

Fram till Digimon Tri kunde bara två personer från den ursprungliga Digi-destined utveckla sin Digimon till sin Ultimate / Mega-form (och till och med gå utöver det, se Omegamon). Alla andra karaktärer fastnade med Digimon som bara kunde gå upp till perfekt / ultimat form. Jag förstår varför, det förklaras i avsnitt 38 av säsong 1.

Men varför har det förändrats i Digimon Tri? Hur kan Joe och Mimi utveckla sin Digimon till Ultimate / Mega-former så enkelt? Vad gjorde det möjligt för dem i Tri som inte var möjliga för dem under den ursprungliga säsongen?

Baserat på Digivolution wiki utförde Agumon och Gabumon inte riktigt en Mega Digivolution - de utförde en Varp Digivolution.

Warp Digivolution är en digivolution-process där en Digimon kan nå en högre nivå direkt förbi alla mellanliggande faser

När Tai och Matt sköts med Angelic Arrows, slår Agumon och Gabumon digivolved till sina Mega-former. Under digivolvutionsscenen säger de

Agumon / Gabumon varp digivolve till WarGreymon / MetalGarurumon

Dessutom är Warp Digivolution och Mega Digivolution inte samma sak. Medan se Mega-former i säsong 1, ses vanligt Mega Digivolution faktiskt inte i säsong 2

Mega Digivolution är en Digivolution-metod som gör att en Ultimate Digimon kan digivolve till Mega. Den används initialt av Paildramon för att digivolve till Imperialdramon i Digimon Adventure 02.

I avsnittet Bestämning blev digidestined också chockade över att se det faktum att Gomamon kunde uppnå sin Mega Digivolve of Vikemon.

Joe inser att hans förhållande med Gomamon är det viktigaste, och därför tar han tillbaka till striden. Denna återfödelse av förtroende gör att Gomamon kan uppnå sin Mega-nivå, Vikemon, mycket till allas förvåning

Förklarat i säsong 2 krävs en stark bindning mellan två individer för att utföra DNA Digivolve, och det är möjligt att en sådan bindning kan uppnå Mega Digivolution.

När han ser Joes beslutsamhet återfår Mimi också förtroendet för sig själv och hjälper Togemon sin egen Mega-nivå i Rosemon.

Som vi ser i följande avsnitt finns det en fortsättning på starka, emotionella kopplingar mellan digimon och digidestined.

Bekännelse

Izzy vädjar till Tentomon att komma in i skölden, men Tentomon vägrar att göra det medan hans vänner lider. Han digivolves till sin Mega-form, HerculesKabuterimon

Förlust

Sora riskerar sitt liv för att skydda Biyomon från Machinedramon och digivolving henne till sin Mega-form, Phoenixmon

Warp digivolution och mega digivolution är samma sak bc agumon och gobumon kunde inte uppnå mega former förrän de träffades med himmelpilarna

Ultimate evolution och Warp evolution är två olika utvecklingar. Men båda når samma resultat av en ultimat digimon. Den ultimata utvecklingen gör att en perfekt digimon kan utvecklas till en ultimat nivå. Varputveckling gör att en digimon kan hoppa från ett barn till den ultimata direktförflyttningen av mellanliggande stadier.

anledningen i den första serien om Taichi och Yamato slogs med hopp och lätta pilar för att forma ett mirakel. fylla en profetia.

varnar Spoilers framåt

I Digimon Tri andra film ser vi kourshiro få ett allvarligt meddelande som säger en ny profetia "känna mörkret och gå bortom" som visat den andra digidestend inför ett eget mörker som tillåter digimon att gå utöver den perfekta nivån till ultimata. härma över att hennes "mörker" är tron ​​på sig själv som låter Palmon nå ultimat joe som övervinner sitt "mörker" är hans osäkerhet att slåss tillåter gomamon att nå ultimata kourshiro - övervann sitt mörker i att vilja skydda tentomon men han förstår varför tentomon vägrade och det gjorde det möjligt för tentomon att nå den ultimata soraen - övervann piyomons mörker som hatade henne efter omstarten och ville fortfarande skydda piyomon även om hon hatade henne vilket gjorde det möjligt för piyomon att nå ultimata takeru jag är inte helt säker på vad han övervunnit kanske det förlorade hans partner agian Jag är inte helt säker på hikari - övervann det faktum att hon måste förstöra sin vän för att rädda världen så att hon kan utvecklas tailmon till ultimata teori nr bekräftad och även framväxten kan möjligen vara anledningen till den fortsatta utvecklingen av omegamon. när mieko övervann sitt mörker av miecoomon som dödades vilket inturn tillät omegamon att shinka längre