Anonim

Rajiv Dixit: Exposed Salman Khan är en skurk i Real Life not Hero. ( Måste titta)

Upprepade gånger ser jag att människor i anime dricker mjölk, ofta efter bad. Kvinnor brukar säga att det hjälper till att växa bröstet. Är det sant? Men också manliga karaktärer dricker det ibland, som Kurozuma Watarufrån.

Bild från thedreamingotaku. Sanae Dekomori från Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai i avsnitt 5.

Vad är meningen bakom dricksmjölketropen, vad tjänar människor på det och varför visas det så ofta i anime?

6
  • Det är hälsosamt för dig och bygger benstruktur. hindrar också att du hamnar som Edward Elric (som hatar att dricka mjölk)
  • Detta kommer förmodligen till stor del från det faktum att, till skillnad från i USA eller Kanada, i Japan kan du få mjölk från varuautomater ganska pålitligt. Det är en riktigt vanlig dryck, både i vanilj och smaksatta former. (Och eftersom du nämnde bad, kommer jag att påpeka att offentliga badhus har mjölk tillgänglig antingen i omklädningsrummet eller lobbyn.)
  • Det här är en bisarr fråga. Varför dricker människor mjölk? Varför dricker folk någonting?
  • @senshin Du har rätt! Jag redigerade min fråga. Jag hoppas att det är bättre nu ...
  • @ キ ル ア och av 'both in vanilla and flavored forms'Jag antar att du menar 'unflavored and flavored', inte 'vanilla-flavored and other-flavored', rätt?

Det finns förmodligen inget svar på varför de dricker mjölk i allmänhet, men så långt som badet anses det vara en traditionell drink i japanska offentliga badhus efter en blötläggning:

Det finns vanligtvis en förfriskningskylare här där kunderna kan självbetjäna och betala skötaren. Mjölkdrycker är traditionella favoriter och ibland finns det glass.

De flesta platser vet inte hur traditionen började men den har funnits länge och vissa säger att mjölkdrycker (inte bara vanlig mjölk utan även mjölk + kaffe) smakar särskilt bra efter ett varmt bad.