Anonim

Från Ebay-säljaren Eric's Performance Parts Scam & Fraud Greddy SR20 Intake Manifold

I avsnitt 18 ger Subaru upp i princip allt och föreslår för Rem att de flyr för att leva ett lyckligt liv i ett annat land. Men han vet att ...

de kommer alla att dö om han inte hindrar Emilias död.

Jag vet att Subaru har lidit mycket vid denna tidpunkt och att han är trasig och hopplös, men han skulle säkert veta att han bara skulle få tre dagars lycka i bästa fall innan han dör igen och börjar om igen. Så varför trodde han ens att detta var ett alternativ?

6
  • Bara för att klargöra menar du att de bara skulle få tre dagar i bästa fall på grund av att Puck sa att han skulle förstöra världen enligt sitt kontrakt med Emilia efter att hon dör, eller hur? Eller varför tror du att de bara skulle få tre dagar när han planerar att fly till ett annat land?
  • @paulnamida Om jag minns rätt är den dag då Subarus sista kontrollpunkt placerades, till den dag häxakulten attackerar och dödar Emilia, bara tre dagar. Kanske jag har fel och jag är borta med några dagar, men min poäng är fortfarande: Subaru skulle inte ens ha en vecka att njuta av vad han planerade att göra.
  • Förstod Subaru först Pucks vilja att förstöra världen efter Emilias död?
  • @Nevios Ganska säker på att Subaru frågade Puck varför han förstör världen, förklarar Puck själv och lämnade sedan Subaru för att frysa till döds.
  • Han var så stressad vid den tiden. Det är ingen överraskning att han skulle ha en sådan felaktig plan.

Han sa det för att han var känslomässigt trött. Han var övertygad om att han inte kunde göra mer än vad han hittills har gjort. För tillfället ville han inte acceptera att han skulle dö om och om igen, så han ville bara koppla av med någon som verkligen bryr sig om honom, i det här fallet Rem.