Anonim

Sonic.EXE dödar Amy Rose

I slutet av Thriller Bark Chapter 490 i manga och avsnitt 381 i anime. Jag märkte konstiga jättskuggor med glödande röda ögon i bakgrunden. Vad kunde det vara?

Kolla den här bilden i manga:


I anime:

1
  • Det är florianskt triangelmonster

Som anges i kommentarerna är det en enhet relaterad till Florian Triangle.

  • Enligt Kokoro försvinner många pirat- och kommersiella fartyg mystiskt varje år och ibland kommer ett skepp att hittas utan några människor ombord. Det har också sagts att det finns många hemsökta fartyg med döda kroppar som seglar över havet (men det avslöjas att allt detta tillskrivs Brook).

  • Men några av de försvinnanden som har hänt i triangeln kan hänföras till Moriahs plan. Fartyg har försvunnit mystiskt i den under lång tid innan han kom på sitt skepp, Thriller Bark, tio år före serien. Detta mysterium bekräftas av en okänd olycksbådande enhet större än Thriller Bark som knappt sågs av kapten Lola genom dimman. Det är så stort att det helt dvärgar Thriller Bark, världens största piratskepp, i ren storlek, vilket möjligen gör det till världens största varelse som hittills uppträtt i serien.


den Maj det är också möjligt att det är tropen "Real After All":

Om ett avsnitt kretsar kring en hemsökt (eller främmande besök) (eller sjömonster) (eller vad som helst) som visar sig vara ett bluff slutar avsnittet med ett skott av ett riktigt spöke / främmande besökare / sjömonster / vad som helst.

Att känna till Oda är dock mycket osannolikt. Jag sa det bara som det är möjligt att vi aldrig får veta vad dessa enheter var.

3
  • För det hela ser det obehagligt ut som skuggorna från himmelöarna. (du har dock rätt)
  • @Kaine Vilken skugga från sky island? Den enda jag minns att jag har sett är Klabautermann. Det har sett ungefär 3 år sedan jag såg det, så jag verkar ha glömt ..
  • Skuggorna är inte på sky island utan skuggor av människor på sky islands synliga i dimma som verkar gigantiska på grund av avståndet. De dyker upp precis före himmelöns båge och det finns en i det senaste anime-avsnittet. Det finns en flashback av Bellamy som ser Luffy i ett. Men när de först introducerades tolkades dessa skuggor som gigantiska skrämmande oidentifierade varelser.

Jag tror att triangeln är relaterad till Enel. Min teori går så här:

Birka är precis över triangeln och på grund av den djupflygande Sky Island finns det alltid den där dimman. Skuggorna i bakgrunden är människor från den Sky Island som överlevde Enels folkmord. Enel kom till Skypiea för 8 år sedan (10 efter tidshopp) - kanske lämnade han Birka runt den tid då Moria anlände. Före det dödade Enel med sin Devil Fruit alla resenärer antingen för att träna hans makt eller av misstag (med attacker som Raigos). Det täcker de tre problemen:

  1. dimman
  2. skuggorna i slutet, och
  3. de försvunna personerna före Geckos ankomst.

Tja, ta en titt på det objektivt kan jag våga lägga till att Will of D ännu inte introducerats i serien och att ha det mystifierat hittills är utan tvekan ett faktum, med tanke på att det bara har talats om det, därför kan vi anta att detta här är något av en ledtråd i den riktningen. Roger är död.

Vi ser på serien huvudsakligen genom uppfattningarna från våra huvudpersoner - sällan ser vi en händelse inträffa utöver någon av de karaktärer som vi som tittare hittas av eller presenteras för av Oda-sensei. Med detta sagt kanske skuggorna egentligen inte är ett lur. ?.

2
  • Jag förstår inte riktigt hur det här fotot är relaterat till ditt svar ... Och ditt svar verkar inte försöka svara på OP: s fråga.
  • 1 Tja, även om jag kan se detta som en teori / spekulation om Will (D.) misstänkta skugga, vet jag inte eller förstår vad fotot handlar om ...

Jag tror att dessa skuggor är andra elefanter som Zunisha http://onepiece.wikia.com/wiki/Zunisha

1
  • Vad får dig att tro det? Jag kan också tänka något annat än att tillhandahålla en länk. Motivera ditt svar.