Anonim

Markiplier Emergency Surgery Update

Bortsett från mystik finns det flera element i den sekvensen som kan vara verkliga och andra som är rent imaginära.

Konversationen mellan ghost Banri och Reawakened Banri är imaginär, men de andra elementen är förvirrande ...

  1. Hur slutar ringen i Banris ficka? Det föll av bron. Spöket är blöt, vilket antyder att han gick ut i floden för att få det, men spöket kan inte interagera med den verkliga världen om han inte äger Banri. Banri är torr när han kramar Koko.
  2. Lindas svar: är det den verkliga Linda som levererar den (hon kunde ha sprungit efter och fångat upp Banri medan han diskuterade med spöket) eller bara en annan fantasi?
  3. Hur lång är den bron? Är det ett riktigt landmärke?
2
  • Jag är ganska övertygad om att det var helt riktig mystik och det borde inte uteslutas när du pratar om ett spöke. Fysiska begränsningar av Ghost Banri kanske inte spelar någon roll eftersom han också kunde ge Banri otur för saker utanför hans kontroll.
  • Otur som kan styras som helt tillfällig. Bortsett från denna spekulation om banans spöke Banry placerade på Banry för att inte kunna uppfatta honom, är den mest mysticism du får i showen före finalen wacko kidnapparkult. Så i slutet av serien är det för sent att ha något övernaturligt på gång, mitt i hela den psykologiska utvecklingen. Därför är allt som händer i hans sinne den mest troliga förklaringen. @ user6338