Anonim

Fairy Tail Gameplay 17: No Time for Love

Vi vet att de har bott tillsammans i 2 år (tidshopp).

Är de ett par?

Jag menar, två tjejer som bor tillsammans betyder att de gillar att vara med varandra. De måste också gilla varandra som individer. Att gilla leder till att känna kärlek. Att känna kärlek leder till att älska.

2
  • Det har uppmärksammats mig att du kanske har misstagat Sherry med Sherria. kan du bekräfta vem du hänvisade till?
  • @ Memor-X Jag känner mig faktiskt dålig för killen, Kaz Rodriguez ändrade sin fråga så mycket att den har blivit en helt annan. I hans sinne tillbringade Sherry och Wendy två år (tidshoppet varar 1 år i Fairy Tail) av Yuri-sex i magi-anime (din första redigering). Det enda som dessa två frågor har gemensamt är att Wendy råkar visas i båda, allt annat är annorlunda: D.

De är inte ett par. De är vänner. Jag bor med en annan kille. Vi betalar 400 dollar vardera för att hyra en lägenhet nära vårt universitet. Och jag kan försäkra er att vi inte är ett par.

Wendy och Chelia har alltid sagts vara vänner. Ett av de sista kapitlen har också avslöjat och bekräftat att Wendy aldrig har gjort något sexuellt med en annan människa (kapitel 508). Det är en bekräftelse, Wendy och Chelia är bara vänner och gjorde inget sexuellt (inte ens en kyss) under det året.

Det finns bara två tips som kan leda till att de tror att de är ett par:

  1. Att de bodde tillsammans i 1 år. Som jag sa tidigare gjorde de ingenting.

  2. Det berömda citatet: "Gråt inte, Wendy ... Även om jag inte har min magi, lever jag åtminstone fortfarande ... Och kärleken är mycket starkare än vad magi kan erbjuda."

Det är precis hur det låter. Wendy skulle dö och Sherry räddar henne, men hon tappar sin magi. "Kärleken är mycket starkare" kan tolkas på många sätt, och de flesta är inte relaterade till yuri. Sedan början av serien säger alla att kärlek är den starkaste kraften och att den vanligtvis inte är relaterad till kärleksaffärer. Ultear offrar sig själv, Lucy dör nästan några gånger och försöker skydda Wendy ... att skydda varandra är något Fairy Tail gör med alla deras medlemmar oavsett kön. Wendy gick med i Lamia Scale eftersom Fairy Tail upplöstes och har varit en del av Guild under ett helt år, mer tid än vad hon har spenderat på att vara en fairy tail-medlem.

I framtiden kan författaren ändra det om han vill, men hittills är de goda vänner.

Det finns inte ett enda romantiskt ögonblick mellan Wendy och Sherria i Fairy Tail. Det mesta du hittar är att de är goda vänner eller skyddar varandra, något gjort av alla mellan medlemmar i samma guild (Wendy gick med i Lamia-skalan i minst ett år).

Vad är romantik? Romantik är till exempel Erza och Jellal. Erza var orolig att hennes kropp inte var tillräckligt bra för Jellal när hon krympt. Vid en annan tid kyssade de nästan medan de tittade på varandra älskade. Ett annat mindre tydligt exempel är Lucy. Hon rodnar på grund av Natsu när hon trodde att han gillade henne och hon föreställde sig att de skulle träffa och blev besvikna när hon fick reda på sanningen. Juvia och Gray är ett annat exempel. Det är romantik. Att bara skydda varandra är inte romantik, att ge ditt liv för dina vänner är den standard som alla följer i Fairy Tail, även om de nästan aldrig dör.

Vissa säger att de är mer än vänner eftersom det finns en tweet där de leker med vatten och det finns andra människor som har porträtterats av Mashima för att gilla varandra.

Tweeten är inte kanon.

Som jag ser det är en bra anledning för henne att inkluderas där att hon är en av huvudpersonerna precis som de flesta andra. Det är inte som att de gör något romantiskt ändå. Erza och Juvia attackerar sina män på ett romantiskt sätt. Lucy och Gajeel attackerar sin "potentiella" partner fysiskt, något som att reta. Wendy och Sherria spelar bara som vanliga vänner.

Egentligen tror jag att jag tänker över det. Mashimas tweets / ritningar utanför kanonvärlden saknar vanligtvis sunt förnuft eller är fanservice. Han har ritat Natsu och Gray och säger att jag älskar dig, pojkarnas kärlek mellan Gray och Lyon, Lucy och Aquarious ...

Om du tittar på hans tweets och förväntar dig att allt ska vara en bra representation av Fairy Tail, är du redo för stora besvikelser i framtiden. Han gillar att blanda verklighet med illusion.

9
  • Wow, just wow ... Några korrigeringar: 1 Jag är ett stort fan av Fairy Tail och råkar vara uppdaterad med mangan. Jag älskar också Mashimas konstverk. Naturligtvis följer jag hans Twitter och har till och med köpt några Fairy Tail konstböcker ritade av honom. Du kan fråga mig vad som helst, jag kanske är mer kunnig än du. 2 Jag citerade inte ditt svar, tro det eller inte, det är en av de första sakerna som visas på Google. Jag hänvisade till TV Tropes, inte ditt svar.
  • 3 Det finns inte många exempel, det finns två. Den jag nämnde och en annan där Sherria svänger Wendy och Zeref svänger Mavis. Allt utöver det faller inte under de "par" -titrar du nämner i ditt inlägg. 4. Det är ditt svar som bara lägger till icke-kanoniska skäl för att försvara att de är ett par. Jag nämner åtminstone den faktiska historien i mangan. Mitt svar lägger till ny information och försöker undvika att människor tror på vissa missuppfattningar. 5 I originalmaterialet säger de alltid saker som "vi är vänner" och till och med "vi ska ALLTID vara vänner".
  • 6 Anledningen till att jag bestämde mig för att använda den exakta bilden (som förresten kan hittas i Google-bilder) är att få dig att inse ditt misstag eftersom ditt svar från bara fyra timmar innan sa att det antyddes att de faktiskt är ett par på grund av det . Jag kan inte kommentera ditt svar som du eftersom jag behöver 50 rykte och jag kommer inte vara här tillräckligt länge för att nå den punkten. Att välja den specifika bilden istället för en annan är det enda sättet jag var tvungen att ge en subtil referens till ditt svar, och påpekade att det inte är korrekt att anta att de är ett par på grund av det, samtidigt som jag ger mitt eget svar.
  • 7 DENNA ÄR EXTRA RELEVANT. Vad du gjorde visar att du vet ditt eget misstag och rättat till det. För 10 timmar sedan har tre saker hänt samtidigt. Du gav mig en nedröstning, du skrev den otäcka kommentaren och du medgav att du hade fel genom att ändra ditt svar och lägga till: "Kort svar: Nej. Men ..." Vill du veta varför jag medvetet använde den bilden? Det var så att du visste att de uppenbarligen inte är ett par på grund av det. Tack och lov fick du meddelandet som din redigering säger. Nedröstningen (och jag kan inte nedrösta någon eftersom jag behöver 125 anseende) och den otäcka kommentaren är inte välkomna.
  • Yikes, slog en nerv, eller hur? Jag lade till nej främst med tanke på att den sista meningen i mitt inlägg säger att de inte är det och ville klargöra för dem som inte läste hela mitt inlägg att det bara är Mashima som skojar.

Kort svar: Nej

Det har dock antydits av Hiro Mashima på hans twitter. Han gör den här saken där han kommer att publicera bilder av alla "par" ex.

Natsu och Lucy, Gray och Juvia, Gajeel och Levy, Erza och Jellal, etc.

I en av hans nyare inkluderade han den här bilden:

Detta är inte heller det enda exemplet om du bläddrar igenom hans twitter. Så även om det inte är kanoniskt (precis som alla andra "par") antyder Mashima att det är mer än bara en vänskap.