Anonim

✰crape✰ - hjärtlös | Basförstärkt | texter i beskrivning

För att få djävulens fruktkraft är det nödvändigt att äta hela djävulens frukt? Vad händer om en person äter hälften och någon annan äter resten? Kommer båda att få djävulens fruktkraft?

Jag är för närvarande på Dressrosa Arc. Så försök att ge ett spoilerfritt svar.

0

Det är inte nödvändigt att äta hela frukten. En enda bit räcker för att konsumenten ska få kraften. Oda tog upp detta i Volym 77: s SBS-hörn.

Källa: https://onepiece.fandom.com/wiki/SBS_Volume_77

Under CP9-bågen säger Jabra också att "en bit kommer att ge dig en livstid av problem", när han varnar Kalifa och Kaku om Devil Fruits.

Om två personer delar upp frukten och delar den, kommer den som tar den första biten att få makten. Detta illustrerades med Aces berättelse om hur han fick Flame-Flame Fruit.

Nej, det är inte nödvändigt att äta all frukt, om du bara äter en bit kommer du att få din kraft.

Och för den senare frågan, den första som äter av djävulens frukt får sin kraft, så det är meningslöst att dela den med andra om du redan har ätit från den

bevis: SBS 48 & 77

https://onepiece.fandom.com/wiki/SBS_Volume_48

https://onepiece.fandom.com/wiki/SBS_Volume_77

3
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser. Jag är också nyfiken på detta och att SBS är det enda beviset du har för att validera ditt anspråk. Annars kan ditt svar tas bort av mods eller flaggas av andra användare.
  • 1 Du kan hitta beviset på SBS 48 & 77
  • 2 Inklusive den faktiska SBS-informationen och länken istället för att bara nämna att det skulle vara att föredra, så om länken skulle gå ner är informationen fortfarande synlig för tittarna på detta svar.