Anonim

GRANSKA REALME X2 PRO MASTER EDITION

Under Sky Trip i januari när Yosuke berättar för alla en skräckhistoria om en flicka som trots att en annan flickas spöke kom efter henne, kommenterar Naoto att hon hade hört talas om detta som ett fall en gång tidigare.

Vet vi något om det här ärendet är verkligt eller inte? och hur mycket relaterar det till Yosukes berättelse?

Jag tror att Naoto kommer ihåg något som inträffade två år tidigare på Tatsumi Port Island år Persona 3 som Yosukes berättelse faktiskt kan hänvisa till.

Yosuke's Story in Persona 4:

En tjej och hennes vänner mobbar en annan tjej som senare dog. flickans vänner en efter en alla hittades medvetslösa på skolan och rykten började spridas att det var den mobbade flickans spöke som hämnades tills bara en av mobbarna var kvar som attityd förändrades av rädsla för att bli nästa offer.

en natt hör flickans bror till att hans syster skriker ut att hon kan höra den mobbade tjejens röst och att hon kommer för att hämta henne men besväret hör inget.

Persona 3

Fuuka Yamagishi blev mobbad av Natsuki Moriyama och hennes vänner. en dag som en upptåg Natsuki och hennes vänner låste Fuuka i Gekkoukan School Gym på natten men nästa morgon när de gick för att hämta henne var Fuuka borta.

Ryktet:

Man trodde att Fuuka hade rymt under natten och begått självmord. under de följande dagarna hittades Natsukis vänner en efter en på skolan när den öppnade medvetslös och fördes till sjukhus. ryktet om Fuukas död spred sig och man trodde att hennes spöke skulle komma tillbaka till Natsuki och hennes vänner för mobbningen.

Sanningen:

Innan Fuuka låstes in i gymmet var hon på samma sjukhus som Akihiko Sanada återhämtade sig efter skador som uppstått efter hans kamp med magikern Full Moon Shadow. det var här som Mitsuru Kirijo bestämde att Fuuka potentialen och försökte rekrytera henne till SEES.

när Fuuka var låst i Gekkoukan School Gym, eftersom skolan ersattes av Tartarus under Dark Hour och Fuuka inte transmogrifierade (för att hon hade potential) transporterades hon faktiskt till ett slumpmässigt golv i Tartarus i början av Dark Hour. , och var fångad där efter dess slutsats. på grund av hur tiden fungerar i Dark Hour var de dagar Fuuka saknade bara timmar för henne i Tartarus.

Natsukis vänner kallades till Tartarus av "The Voice" och attackerades av Shadows, varför de hittades medvetslösa på skolan. det är okänt vad "The Voice" egentligen är, men tillfället mellan dem som kallas och attackeras efter Fuukas försvinnanden i Tartarus kan ha varit just det, en tillfällighet, eller eftersom Shadows är födda från människor och deras känslor (och i många fall är bara otämnda Persona) det är möjligt att Natsuki och hennes kompisers emotionella tillstånd vid denna tid födde sina skuggor som ringde och attackerade dem i Tartarus.

SEES utarbetade sambandet mellan offren och höll ett öga på Natsuki för att skydda henne. under den mörka timmen den 8 juni (den tredje fullmånen) kallades Natsuki till Tartarus av The Voice (och transmogrifierade därmed inte) medan SEES letade efter Fuuka. när kejsarinnan och kejsaren Full Moon Shadows dyker upp vid ingången till Tartarus är Natsuki i korsbranden och Fuuka, efter att ha hittats, kunde väcka sin Persona i sitt behov av att skydda alla, särskilt Natsuki. efter striden bad Natsuki om ursäkt till Fuuka om mobbningen och de två blev nära vänner trots att Natsuki inte kom ihåg Tartarus eller att Fuuka skyddade henne.

som händelserna i Persona 3 inträffade två år tidigare Persona 4 så det är mycket möjligt att Naoto hörde talas om fallet i sina studier eftersom polisen ursprungligen var inblandad när Fuuka rapporterades saknad.

1
  • Detta är ett mycket bra svar, jag önskar att jag kunde rösta mer än en gång