Anonim

Vad i helvete hände den här veckan? Veckan 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

Det är känt att Konohamaru är barnbarn till Third Hokage. Asuma visas som en av de tredje Hokages söner, men han heter tydligt som Konohamarus farbror. Visas Konohamarus föräldrar någonsin och förklaras deras brist på utseende någonsin?

6
  • Detta gäller många karaktärer. Om de inte är en stor ninja eller om de inte dog i strid, finns det inte riktigt värt att nämna.
  • Det är sant, men de är son / dotter till Third Hokage. Man skulle tro att de skulle vara viktiga.
  • Jag vet att det här är gammalt men av allt jag sett har jag kommit att tro att det inte var att de inte nämnde eftersom de inte hade bra ninjor eller var döda mer irrelevanta, jag tror att de inte var ninjor för att hålla det kort ...
  • att lägga till tror jag att ta det eftersom de inte är ninjor så inte nämnts skulle passa in i det bra.trodde den enda konflikten jag har .. ja. Jag skulle säga om jag blev ombedd men det skulle ta en bit ....
  • Eftersom denna fråga inte har något accepterat svar verkar det som om det finns mer att säga, så det är bra att lägga till ett annat svar. Kan du utöka det här svaret för att förklara varför du tycker det? Kan du ge några bevis från serien som stöder ditt argument?

I Boruto Oneshot det avslöjas att Konohamarus föräldrar var elitjungar som var en del av Anbu.

Det anges inte om de fortfarande lever eller inte.

De nämndes inte.

Min gissning är att de levde och hade det bra, men bara inte var tillräckligt viktiga för att nämnas. Ungefär som hur Jiraiyas föräldrar inte nämndes (även om Jiraiya gjorde en anmärkning om att de levde, medan Orochimaru inte gjorde det).

Om de hade varit döda kan vi anta att det skulle ha påverkat Konohamarus personlighet på samma sätt som det påverkade Naruto och Sasuke.

Konohamarus föräldrar nämndes aldrig, varken i anime eller i manga.
Kanske hans föräldrar dog på ett uppdrag, eller de levde fortfarande och nämnde helt enkelt aldrig.