Anonim

Arrow Pierces Cat's Body | Djur i kris EP11

Ha Strike Witches: Operation Victory Arrow och / eller Modiga häxor (och dess OVA) släpptes på Blu-ray eller DVD med antingen engelska sub eller dub?

Jag kan bara hitta Strike Witches: Operation Victory Arrow uteslutande på japanska medan det bara finns Modiga häxor DVD från Malaysia som jag tror är tekniskt sett en bootleg och av dålig kvalitet.

Om inte, har en släppning planerats för dem?

Du hittar informationen för bd-dvd-utgåva för modiga häxor här.

Under tiden är operationens segerpil dvd-skivor endast på japanska, även om de kan vara i subbed-format så du bör kolla in dem, det har inte funnits någon officiell information om den dubbade utgåvan av dvd-skivor.

Även om crunchyroll verkar streama dessa serier så kan du också kolla in det.

2
  • med Brave Witches dvd säger sidan att det är den japanska versionen. har de engelska undertexter som ställdes i frågan? (på samma sätt med den japanska DVD: n av Operation Victory Arrow). Jag frågar eftersom jag i allmänhet inte tänker på utgåvor i japan som har engelska Subs
  • Ja, vad jag tänkte på är samma sak att det här är de japanska språkversionerna av dvd-skivor, så jag tittade lite på det och så nämnde crunchyroll som strömmar anime? ska jag ta bort svaret?