Anonim

DIEP IO ТАНК ЛЯГУШКА | СПОСОБ ПОЛУЧЕНИЯ + СЕКРЕТЫ ИГРЫ

I R2, den andra säsongen av Code Geass, var Lelouch redan under kejsarens Geass så han förlorade sina minnen relaterade till Marianne, Nunnaly och Zero. Men när CC kyssade honom eller något, lyckades hon ångra Geass och få Lelouch att återfå sina minnen. Det är det jag finner förvirring i, jag menar, per definition kan CC göra Geass-kontrakt, vara immun mot en annan persons Geass och hon är odödlig. Hon kan också använda kodens kraft för att ansluta till en värld av C. Så ... hur kan hon göra det?

  • Lelouchs kraft är "kraften i absolut lydnad"

  • Mao kan höra tankarna från vem som helst inom 500 meter som kallas "absolut ljudets tätning"

  • Rolo kan skapa en sfär som fryser människor som kallas "tätningen för absolut upphängning"

medan dessa är de enda där deras krafter faktiskt heter kan vi anta att kraften i Geass är absolut, det förklaras inte hur en Geass-kraft är absolut över varandra, eftersom alla Geass-användningar använde en annan kraft och när vi ser dem användas på Lelouch påverkar de olika delar av honom (Rolo har påverkat ens känsla av tid, Mao kunde läsa hans tankar, Charles verkade kunna manipulera sina minnen)

Rai från Lost Colors hade en icke-optisk version av Lelouchs styrka men han använder aldrig (enligt min vetskap) den på Lelouch, Shin Hyuga Shings Geass verkar som Lelouch men det verkar mer relatera till människor som dör och vi ser honom använda den under Akito av Exil, när Lelouchs Geass var förseglad (så även om de 2 träffades skulle vi inte veta hur Lelouchs Geass skulle reagera på grund av att det var förseglat tillstånd)

I de flesta fall verkar Geass absolut bortsett från en viss svaghet som Lelouch och Rai inte kan använda det på människor en andra gång eller Rolo hjärta stannar, Geass-koden som är vad CC och Charles har skulle vara absolut också, eftersom alla Geass Powers kommer från en kodbarer och en entreprenörsbefogenheter har ingen effekt på dem (vi ser Lelouch försöka kommandot CC och Charles) kan det vara att de är absoluta över entreprenörer, Lelouch argumenterar till och med CC att hon kunde ha sagt upp sitt kontrakt med Mao men han kanske har hänvisat till att döda Mao snarare än att beröva honom sin makt.

Något som kanske kan stödja detta är Jeremiah Gottwalds Geass Canceler som utvecklades av Geass Order. CC var dess tidigare regissör följt av VV innan äntligen Charles, Charles's Code kom från VV så alla Order of Directors hade Code, Bartley nämner också i ett skede att de fångade CC en tid efter att hon lämnade för att studera henne vilket kunde indikera att Geass Canceler kan ha varit en tillämpning av sina studier av koden med tanke på att ordern först skulle undersöka koden för att duplicera Geass-kontrakt

Jag bör påpeka att detta främst bara är spekulationer från vad jag har sett i serien, det finns många mysterier för Geass som ännu inte har avslöjats.

1
  • Sann. Även om förhållandet mellan Geass Order, de studier som utförts på koden (C.C.) och Geass Canceller lät mycket övertygande. Tack =)